Zelf leren insemineren? Of uw inseminatiekennis opfrissen?

categorie Vruchtbaarheid
24
sep
2018
0
Reacties
insemineren

Wilt u uw veestapel zelf gaan insemineren? Of insemineert u zelf al, maar wilt u uw kennis opfrissen? Vanaf half oktober organiseert CRV diverse DHZ-opleidingen in het hele land. Op basis van de belangstelling, maken we groepen in het hele land.

Een koppel met vruchtbare koeien is de spil van uw bedrijf. Wilt u meer inzicht krijgen in de vruchtbaarheid op uw bedrijf en hierop zelf controle uitoefenen? Dan is zelf insemineren van uw veestapel iets voor u!
Tijdens de vruchtbaarheidscursussen die CRV aanbiedt, leert u onder begeleiding van een CRV-vruchtbaarheidsspecialist vakkundig insemineren of u frist de eerder opgedane kennis weer op. Het totale vruchtbaarheidsmanagement komt aan bod: van meer oog voor het waarnemen van de tocht tot het behandelen van dieren tegen witvuilen. Kortom, insemineren kunt u leren tijdens een doe-het-zelfinseminatiecursus in uw regio!

Aanmelden cursus insemineren

Op deze pagina leest u meer over de basiscursus ‘Leren insemineren in theorie en praktijk’ en de ‘Opfriscursus vruchtbaarheid-theorie’.
Heeft u belangstelling voor een van deze cursussen voor dhz-ki? Geef u dan op bij onze klantenservice via 088 00 24 440 of stuur een e-mail naar klantenservice.nl@crv4all.com. Op basis van de aanmeldingen, stellen wij regionale groepen samen. De cursussen starten vanaf half oktober.