Zijn de resultaten van uw dhz-ki nog naar wens?

categorie Vruchtbaarheid
22
dec
2017
0
Reacties
insemineren

Insemineert u uw veestapel zelf? Om de beste inseminatieresultaten te behalen is het belangrijk dat u af en toe eens stilstaat bij uw eigen werkprocessen. Met een ‘opfriscursus vruchtbaarheid-theorie’ bent u weer helemaal bij.

Tijdens een speciale cursus heeft u al vakkundig leren insemineren. Het totale vruchtbaarheidsmanagement is aan bod geweest: van meer oog voor het waarnemen van de tocht tot het behandelen van dieren tegen witvuilen. Maar past u de kennis die u tijdens de cursus hebt opgedaan, nog wel juist toe? Zijn de resultaten van uw dhz-ki naar wens?

 

Blijf scherp bij dhz-ki

Met de ‘opfriscursus vruchtbaarheid-theorie’ frissen we uw kennis weer op. Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen met mede-cursisten. Zo blijft u scherp op uw eigen werkwijze en resultaten.
Wilt u na deze theoriecursus ook uw praktijk verder opfrissen, dan bieden we ook gelegenheid voor een ‘opfriscursus vruchtbaarheid-praktijk op eigen bedrijf’.

 

Data en locaties

Op 18 januari is op twee locaties de ‘opfriscursus vruchtbaarheid-theorie’ gepland. Het eendaagse programma duurt van 10:00 tot 15:00 uur. De kosten bedragen € 50,-, exclusief BTW, inclusief boek, lunch en (sectie)materiaal.

  • Regio Zuid-West, 18 januari 2018, Waarder
  • Regio Zuid, 18 januari 2018, Klimmen

Aanmelden is inmiddels niet meer mogelijk.

 

Opfriscursus vruchtbaarheid-praktijk op eigen bedrijf

Deze verdiepende praktijkcursus over vruchtbaarheid vindt plaats op uw eigen bedrijf. Het is mogelijk om de cursus met meer personen tegelijk te doen, maar dat is alleen mogelijk als er voldoende guste koeien per deelnemer aanwezig zijn (4 koeien per deelnemer). De kosten bedragen € 90 per eerste persoon per uur, iedere extra persoon € 50 per uur (prijzen excl. BTW).