Met gemak ki opgeven via VeeManager

categorie Vruchtbaarheid
1
jul
2014
0
Reacties
inseminator CRV

Vanaf nu is het mogelijk om opgaves voor ki via VeeManager in te voeren. Het voice-responsesysteem blijft natuurlijk bestaan, maar krijgt hulp van VeeManager én de VeeManager app.

CRV kent de complexiteit van vruchtbaarheidsmanagement, we ontwikkelen voortdurend nieuwe oplossingen. Een daarvan is de nieuwe opgave van ki via VeeManager.

De grootste voordelen:

  • voor elke koe de stierkeuze ingeven (indien gewenst)
  • programma houdt rekening met beschikbaarheid, eigen vat en reserveringen van sperma
  • kiezen voor huidige of volgende inseminatieronde
  • direct inzicht in koegegevens, SAP-adviezen en laatst gebruikte stier

Overzichtelijk
Het ki-opgavescherm is overzichtelijk en geeft u direct veel informatie. U krijgt een overzicht met attentiekoeien, maar een lijst met alle koeien aanklikken kan ook. Van elke koe is er een overzicht met vruchtbaarheidsdetails.

Bent u gebruiker van Ovalert? Dan vindt u de koeien met een tocht- of verdachtattentie direct bovenaan de lijst. Bij de ki-opgave via VeeManager geeft u de stierkeuze voor elke koe aan. U ziet direct of de stier beschikbaar is. Het programma houdt rekening met uw eerdere reserveringen bij ons en of u een eigen vat hebt.

Het voice-responsesysteem blijft, maar de opgave via VeeManager helpt u zeker om uw veestapel gemakkelijker te managen.

Snel uitproberen
Het ki-opgaveprogramma werkt heel eenvoudig. Probeer het eens uit onder VeeManager en kies onder de knop Vruchtbaarheid voor ‘Opgave ki’. Voor uw vragen zitten onze medewerkers van Klantenservice klaar, ma. t/m vr. van 08.00 tot 16.30 u, tel: 088 00 24 440.

Ook ki-opgave via app
De app is een vereenvoudigde versie van het VeeManager-programma. Het grootste voordeel is het gemak van de directe opgave in de stal. Vereist is een actieve verbinding van uw smartphone met internet. Download de app via Google Play of in de App Store.

Lees het volledige artikel in CRV Magazine dat deze week bij u in de bus valt.