De genetische capaciteit van uw veestapel verhogen

categorie Embryo nieuws
3
mrt
2017
0
Reacties
Delta Satelliet themadag

Hoe kunt u de genetische capaciteit van uw veestapel verhogen? Met Delta Satelliet-embryo’s: de meest efficiënte weg naar een gezonde en hoog productieve veestapel.

Deelnemers aan het InSire-embryoprogramma van CRV benutten het ongekend hoge genetische niveau van de Delta-nucleus. Het resultaat: hoogwaardige dieren op uw bedrijf. Deze dieren zullen de netto-opbrengst duidelijk verbeteren. Daarnaast vormen deze satellietbedrijven een onmisbare schakel tussen embryoproductie en de CRV-stierenkaart. Momenteel koopt CRV namelijk 75 procent van de InSire-stieren aan op satellietbedrijven.

Programma
CRV nodigt (toekomstige) Delta Satelliet-bedrijven graag uit voor een Delta Satelliet-themadag, op donderdag 16 maart in Lierop. CRV-fokkerijspecialist Marcel Fox vertelt over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen binnen de Delta-nucleus. Vruchtbaarheidsspecialist Pascal Sinke geeft een workshop: ‘Optimaal ontvangstermanagement voor het behalen van een hoger drachtpercentage’. In het middagprogramma bezoeken we het satellietbedrijf van Hanry de Groot. Hij vertelt waarom hij meedoet aan het Delta Satelliet-programma. Marcel Fox toont op dit bedrijf de Delta-dieren.
Het volledige programma leest u in de agenda.

Opgave
Deelname aan de InSire Delta Satelliet-themadag is alleen mogelijk na opgave. Meld uw komst aan bij uw veestapeladviseur of bij embryocoördinator Ben Aerts (via e-mail: Ben.Aerts@crv4all.com). Geef hierbij ook aan met hoeveel personen u aanwezig bent. Opgave is mogelijk tot 14 maart 2017.