ACTUELE STORING(EN)

Hieronder vindt u een overzicht van alle actuele storingen

Storing bij printen vanuit VeeManager

Sommige gebruikers van VeeManager ondervinden storingen bij het printen vanuit VeeManager. Dit geldt alleen voor gebruikers van Internet Explorer 11 in Windows versie 10, 8.1 of 7. Microsoft is op de hoogte van het probleem en werkt aan een oplossing.

Wilt u toch printen vanuit VeeManager? Dan zijn er twee opties. In Internet Explorer kunt u wel printen via de optie Afdrukvoorbeeld (Print Preview). Toets daarvoor de toetsen Alt, e en d achter elkaar in. Of ga via het menu ‘Bestand’ naar Afdrukvoorbeeld. In het Afdrukvoorbeeld kiest u voor ‘Als geselecteerd op het scherm’. Via de printknop in dit scherm kunt u vervolgens printen.
Ook is het mogelijk om VeeManager te benaderen via een andere webbrowser, bijvoorbeeld Google Chrome.

Onze excuses voor het ongemak.

ONDERHOUD

Hieronder vindt u een overzicht van het geplande onderhoud

Onderhoud I&R-systemen bij RVO 23 juni

De I&R-systemen van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) zijn op vrijdag 23 juni van 16:00 uur tot en met 17:00 uur niet beschikbaar door technisch onderhoud. Hierdoor kunt u geen I&R-meldingen doen, ook niet via de CRV-kanalen, zoals VeeManager.

Vanaf 17:00 uur zijn de systemen weer normaal toegankelijk.
Onze excuses voor het ongemak.

Regulier onderhoud - dinsdagochtend

Elke dinsdagochtend vindt er tussen 7.30 en 7.45 uur onderhoud op onze systemen plaatst. Hierdoor zijn onze websites beperkt beschikbaar.

Onze excuses voor het ongemak.