Terugkijken webinar CrossFit (kruisen) en online stierenpresentatie

categorie Stierennieuws
13
jan
2021
0
Reacties

Dinsdagavond 12 januari vond er een speciale webinar plaats voor kruisingsliefhebbers. In deze webinar werd CrossFit, het kruisingsconcept van CRV, toegelicht. Ook werden er enkele stieren getoond van de rassen Fleckvieh, Brown Swiss, Mrij en Jersey. Met ruim 400 inschrijvingen was de eerste CrossFit webinar een groot succes!

Veel informatie en mooie dieren kwamen aan bod zodat u zelf aan de slag kan met het fokken van een gezonde en efficiënte veestapel! Wilt u de online stierenpresentatie (nogmaals) bekijken, klik dan hier. En klik hier om de dia’s die gisteren zijn getoond in pdf te bekijken.

Wilt u meer weten over één van deze stieren, of over onze andere stieren of wilt u meer informatie over het kruisingsconcept CrossFit? Neem dan contact op met uw veestapeladviseur of de CRV-klantenservice Wij helpen u graag met het maken van de beste fokkerijkeuzes!

CrossFit, hét complete kruisingsconcept
Met het kruisingsconcept CrossFit werkt u met de kruising die past bij uw bedrijfsvoering en uw wensen. Ieder ras, Fleckvieh, Brown Swiss, Mrij en Jersey, binnen CrossFit heeft zijn unieke voordelen. Door rassen te combineren die bij u passen, verankert u specifieke raskenmerken en is het heterosiseffect de extra winst.

CrossFit Efficiëntie staat voor compacte koeien die veel produceren, lang meegaan en het voer omzetten in vet en eiwit. Met deze hoogproductieve en duurzame veestapel maximaliseert u de bedrijfsrendabiliteit.
Bij CrossFit Gezondheid staan gezondheid en gemak voorop bij de kruising. U fokt een gezonde, vruchtbare en zelfredzame koe met fraaie conditie die vlot afkalft en die onder verschillende omstandigheden optimaal kan produceren.