Nieuwe InSire-Topstieren juni

1
jun
2017
0
Reacties
Double W Ranger (v. Mogul Reflector)

De InSire-Topstieren breiden we maandelijks uit met nieuwe toppers. In juni zijn Barnkamper Sylvester en Double W Ranger toegevoegd aan het actuele aanbod in onze webshop.

Maak hieronder kennis met deze twee toppers of bekijk het totale actuele aanbod van InSire-TopStieren (zwartbont of roodbont) in onze webshop.

Sylvester
Barnkamper Sylvester valt op door een hoge exterieurscore, een prima levensduur én super productie. Deze stier vererft zeer veel melk, met  veel kilogrammen vet en eiwit wat zorgt voor een hoge Inet. De combinatie van de hoge levensduur en hoge productie zorgt voor zeer efficiënte dochters. De zoon van Seagull-Bay Silver stamt uit een Bookemdochter uit de bekende Marilyn-familie van de familie De Jong uit Beusichem.

+1% +10%


Ranger

Double W Ranger is een zoon van Mogul Reflector, uit een dochter van Snowfever. Hij vererft een goede melkplas met mooie gehalten, wat resulteert in een prima Inet. Ranger valt op door zijn gunstige melksnelheid in combinatie met een positieve uiergezondheid. Hij geeft zijn dochters een goede totaal exterieur mee, met sublieme uiers. Daarnaast heeft hij met 531426 een onderscheidende aAa-code.

+4% +8%