Nieuwe brochure stierenaanbod

categorie Stierennieuws
11
apr
2014
0
Reacties

Aankomende week ontvangen alle melkveehouders bij het CRV Magazine onze nieuwe brochure met het actuele stierenaanbod. Naast de stierenkaarten van de verschillende rassen bevat deze brochure ook actuele informatie over diverse stieren.

De afgelopen jaren is het aantal beschikbare stieren en het aanbod van verschillende rassen en segmenten snel uitgebreid. Daarnaast zijn er ook steeds meer fokwaarden en indexen beschikbaar.

In samenwerking met melkveehouders uit Nederland en Vlaanderen hebben wij daarom een handig hulpmiddel ontwikkeld. De nieuwe brochure stierenaanbod bevat alle stierenkaarten van alle rassen. Hij is zo vormgegeven en ingedeeld dat u de informatie eenvoudig kunt raadplegen en u bepaalde kenmerken makkelijker in beeld krijgt.

Wilt u bijvoorbeeld de efficiëntie op uw bedrijf verhogen? Dan vindt u in deze brochure heel gemakkelijk welke stieren hieraan bijdragen door te kijken naar de kolom ‘efficiëntie’. Zo zijn er voor veel thema’s die op het bedrijf spelen, duidelijke oplossingen geïntegreerd in het nieuwe stierenaanbod.

Wat vindt u onder meer in de nieuwe brochure?

  • Nieuwtjes over het stierenaanbod.
  • De beste stieren van alle rassen voor de meest voorkomende fokdoelen in een top 5.
  • Nieuwe of opvallende stieren uitgelicht.
  • De fokwaarden duidelijker in beeld.

Tip: lees het CRV Magazine dat binnenkort bij u op de mat valt.