Nieuw aanbod jerseystieren

categorie Stierennieuws
6
apr
2018
0
Reacties
jersey
Nieuw in het jerseyaanbod: de hoornloze Christty P

Voor de jerseyfokkers en veehouders die kruisen met jersey is het aanbod in onze webshop weer uitgebreid. De hoornloze Jx Fenelli Christty P is nieuw toegevoegd aan het stierenaanbod.

Christty P is heterozygoot hoornloos. Dat betekent dat de helft van zijn kalfjes ook hoornloos is. Deze stier, die beste uiers vererft, is ook gesekst beschikbaar. Hij scoort +2% voor Better Life Gezondheid en +4% op Better Life Efficiëntie.

 

Ruim aanbod gesekst jerseysperma

Naast Christty P zijn er nog vier jerseystieren waarvan we gesekst sperma aanbieden. SiryX is beschikbaar van Strike, Multiply, Leon en Premium Gold.

 

Gehaltetopper vrij beschikbaar

Dé gehaltetopper in ons aanbod is Kindle. Hij vererft +0,37% vet en +0,13% eiwit. Ook op het gebied van gezondheid blinkt Kindle uit, met een Better Life Gezondheid van +13%. Hij heeft daarnaast een Better Life Efficiëntie van +5%.
Kindle is vanaf nu vrij beschikbaar voor de ki-dienstverlening. Dat betekent dat u deze stier niet meer hoeft te reserveren.

jersey

Gehaltetopper Kindle

 

Dochterfokwaarden stijgen voor Mr. Protein

Jersey-kruislingstier Mr. Protein heeft inmiddels ruim 600 dochters aan de melk. Deze dames stuwen zijn fokwaarde voor productie op tot een Inet van 230 (op roodbontbasis). Bosgoed Mr. Protein is met +3 bovendien een goede bevruchter. Verder staat deze bewezen fokstier garant voor een hoge efficiëntie en gezonde klauwen.