Fraaie baggerbonte stier met mooie pedigree

categorie Stierennieuws
28
mrt
2019
0
Reacties
Latorro
Latorro van de Jacobushoeve (v. Gontinus van de Jacobushoeve)

Bij verbeterd roodbont is sinds kort een nieuwe stier beschikbaar. We hebben het over Latorro van de Jacobushoeve. Hij is een fraaie baggerbonte stier met een indrukwekkende pedigree. 

Latorro van de Jacobushoeve is ingeschreven met 87 punten voor  ontwikkeling, 88 punten voor rastype, 89 punten voor zowel bespiering als benen en 88 punten algemeen voorkomen. Deze mooie stier is gefokt door Bert van Abeelen uit Dorst. Naast vleesveehouder is Van Abeelen ook praktijkcoördinator voor het project Bewust Natuurlijk Luxe en meet hij in dit kader bekkenmaten.

 

Mooie pedigree Latorro

In de pedigree van Latorro (zie foto) vinden we zeven dieren die met minimaal 90 punten zijn ingeschreven. Dieren die dus het verbeterd-roodbontras ideaal benaderen. Afgelopen jaar werd zijn moeder nationaal kampioene in Mariënheem. Zijn moeder en zijn grootmoeder (Van Volenbeek Gonda 11) hadden de ruimst gemeten bekkens van de afgelopen twee jaar.

Met Latorro heeft CRV een stier beschikbaar waarmee we zowel de echte dikbilfokkers als de veehouders die Bewust Natuurlijk Luxe omarmen kunnen bedienen. Er is zowel conventioneel als vrouwelijk gesekst sperma beschikbaar.

Klik hier voor Latorro in onze webshop. 

Latorro