Hunter op de HHH-show

categorie Stierennieuws
11
dec
2014
0
Reacties
Hedra Marie 8
Hedra Marie 8 (V: Hunter); eig: mts. E.J.H. en A.J.E. Vernooij, Schalkwijk

Vrijdag en zaterdag kunnen koeienliefhebbers hun hart ophalen: het is weer tijd voor de HHH-show. Ook CRV is aanwezig met een stand en een mooie dochtergroep van Hunter.

Cookiecutter Mom Hunter (Man-O-Man x Shottle x Goldwyn x Champion) maakte in augustus 2011 een vliegende start. Deze telg uit het Amerikaanse fokprogramma van CRV brak door in de top-5 van Amerikaanse genomic stieren. Ook in Canada piekte hij op de ranglijst en was hij de hoogstgeplaatste Man-O-Man-zoon. In korte tijd groeide Hunter uit tot een internationaal veelgevraagde stier en stiervader.

Jeugdige groep
Inmiddels is Hunter de meest verkochte Amerikaanse stier van CRV op basis van genomic fokwaarden. Hij heeft dochters aan de melk en de eerste vaarzen zijn ingeschreven. De HHH-show is een prachtkans om met een jeugdige dochtergroep aan het fokkerspubliek te tonen wat Hunter in z’n mars heeft.

Welkom
De HHH-show vindt plaats op 12 en 13 december in de IJsselhallen te Zwolle. De Hunter-groep is op de stand te zien en op 13 december bovendien in de showring. Van harte aanbevolen!