Hoe vang ik verborgen rendement?

categorie Stierennieuws
2
dec
2015
0
Reacties

Een gemiddeld melkveebedrijf met 100 koeien laat zomaar 10.000 euro rendement liggen. CRV helpt u om uw rendement in kaart te brengen en binnen een jaar naar boven te halen. Uw winst? Op korte termijn profiteert u van hogere kalveropbrengsten, terwijl de genetische vooruitgang van uw veestapel voor extra melkgeld zorgt.

‘Fokken met gesloten beurs’ is een doeltreffende strategie om snel winst te verkrijgen uit de meeropbrengst van uw kalveren, maar ook om extra rendement te behalen via uw melkgeld. De meeste waarde van uw veestapel ligt immers niet in gerealiseerde winst, maar in ongerealiseerd rendement. Door doelgericht te fokken verzilvert u dat.

FMGB-kalfjes-boer

Bereken uw rendement
‘Is Fokken met gesloten beurs ook interessant voor mij?’ vraagt u zich misschien af. U komt er snel achter als u onze nieuwe rekentool gebruikt. U voert enkel uw bedrijfsgrootte en vervangingspercentage in en u ziet welk rendement er op u ligt te wachten.

Deze rekentool is al veelvuldig gebruikt op de beurzen waar CRV de afgelopen weken aanwezig was, zoals Hardenberg en Gorinchem. Veehouders bleken enthousiast en maakten een vervolgafspraak met hun veestapeladviseur.

Wilt u ook dat uw veestapeladviseur meekijkt naar uw rendement? Deze heeft een uitgebreide versie van de rekentool om uw mogelijkheden scherp te krijgen en optimaal in te stellen volgens uw wensen.

Bereken nu uw rendement