Grotere beschikbaarheid InSire-teststieren

26
sep
2014
0
Reacties
Marilyn 359
Moeder van Superior: Barnkamper Marilyn 359, v: Boxer, eig: mts. De Jong-Van Ooijen, Beusichem

InSire-teststieren combineren de beste genetische kwaliteiten met aantrekkelijke tarieven. Geen wonder dat veel veehouders graag gebruikmaken van InSire-teststieren en de behoefte uitspraken om meer dan 5 doses per stier te kunnen bestellen. Om hierin te voorzien verhoogt CRV de maximale bestelhoeveelheid.

De tijd dat er honderd dochters op honderd bedrijven in productie moesten zijn om te kunnen beoordelen wat een stier in zijn mars had, ligt achter ons. Dankzij genomics weten we in een vroeg stadium wat een stier kan bijdragen aan de genetische vooruitgang van uw veestapel. Steeds meer veehouders kiezen tegenwoordig dan ook voor InSire-genetica van CRV.

Meer inzetbaar
Wie binnen de fokkerij voor prijs-kwaliteit gaat, komt al gauw uit bij InSire-teststieren van CRV. Vanwege de toenemende behoefte heeft CRV besloten het aantal beschikbare doses per stier te verhogen. Voortaan kunt u behalve 5 ook 10 rietjes van InSire-teststieren bestellen. In de webshop is de verhoging van de bestelhoeveelheid aangepast en kunt u in het bestelproces een keuze maken uit 5 of 10 doses.

Hebt u vragen over de inzet van InSire-teststieren, neem dan contact op met uw CRV-vertegenwoordiger of met Klantenservice, telefoon: 088-00 24 440.

Grootmoeder van Kompany: Apina Massia 172, v: O Man,  eig: mts. Bleser, Epen

Grootmoeder van Kompany: Apina Massia 172, v: O Man, eig: mts. Bleser, Epen

Wilt u InSire-teststieren bestellen?
> InSire zwartbont teststieren (met onder andere Superior, KI-code 941244)

> InSire roodbont teststieren (met onder andere Kompany, KI-code 941158)