Delta Titanium uit het aanbod

2
dec
2015
2
Reacties
Delta Titanium

De populaire fokstier Delta Titanium keert in december niet terug in het actuele stierenaanbod van CRV. De stier had een moeilijk karakter waardoor hij niet meer te hanteren was. Om de veiligheid van de stierverzorgers te garanderen, is hij afgevoerd.

Er is van Titanium nog een beperkte hoeveelheid sperma in voorraad. Dit blijft beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Volop benut
Titanium is volop door veehouders benut. In augustus kreeg hij zijn eerste fokwaarden op basis van dochters. Inmiddels zijn er al bijna 1000 dochters aan de melk. Zijn dochters zijn efficiënte, makkelijk te managen koeien met opvallend goede gezondheidseigenschappen. Daarin lijkt hij op zijn volle broer Delta Atlantic, die gewoon beschikbaar blijft binnen het aanbod van CRV.

Wilt u nog rietjes van Titanium bestellen? Dat kan hier.

2 reacties

 1. 14 februari 2018 (Gerrit) Schreef:

  Hallo,

  Voor een school opdracht fokkerij heb ik info nodig over deze stier (titanium) is dit nog beschikbaar?

  Vriendelijke groet,

  Gerrit

  • 15 februari 2018 (CRV) Schreef:

   Beste Gerrit,
   Op onze site staat nog een aantal artikelen waarin Titanium wordt genoemd, wellicht kun je daar wat informatie uit halen (via de zoekfunctie rechtsboven). En via de stierzoekfunctie op onze website kun je alle fokwaarden van deze stier nog terugvinden (dat geldt voor alle stieren). Op de homepage van de site scroll je een stukje naar beneden en aan de linkerkant zit dan de optie ‘zoek stier’. Als je daar de naam Titanium invult kom je op deze pagina terecht: https://apps.crv4all.nl/siresearch/nl/detail/NLDM000734278627
   En succes met je opdracht!