Vruchtbaarheidsbegeleiding

Samen meer rendement halen uit vruchtbaarheid

Voordelen

Vruchtbaarheidsbegeleiding: Samen meer rendement halen uit vruchtbaarheid
  • Begeleiding op dier-  en bedrijfsniveau
  • Meer rendement uit uw dieren
  • Samen meer grip op totale vruchtbaarheid veestapel

Vruchtbaarheidsbegeleiding is samen meer rendement halen uit vruchtbaarheid: zowel op bedrijfs- als dierniveau. De CRV Vruchtbaarheidsspecialist helpt u graag de groei van uw veestapel aan te laten sluiten op uw bedrijfsdoelen en uw specifieke situatie.

Vruchtbaarheidsbegeleiding op dierniveau
De begeleiding gebeurt op aanvraag of op vaste tijdstippen, bijvoorbeeld tijdens een inseminatiebezoek. Essentieel binnen de begeleiding is het verkrijgen van zekerheid over de drachtstatus. Daarvoor worden dieren gescand, die minstens dertig dagen drachtig zouden moeten zijn. Van dieren die niet drachtig zijn, zoeken we naar de oorzaak van het uitblijven van tochtigheid. Voor de beste resultaten, beschikken onze specialisten over een keur aan informatie:

Interesse in deelname aan of vragen over vruchtbaarheidsbegeleiding op dierniveau? Neem nu contact op met onze klantenservice op 088 00244 40.

Werken aan vruchtbaarheidsverbetering van uw gehele veestapel doet u met de vruchtbaarheidsexperts van CRV. Zij kunnen voor uw bedrijf de vruchtbaarheid analyseren en praktische verbeterplannen maken.

U krijgt:

  • een gericht advies
  • verbeterpunten voor op korte termijn
  • een duidelijk overzicht waar u in de toekomst aan kunt werken.

De vruchtbaarheidsexpert zal zich voorbereiden op een bezoek met gegevens uit VeeManager, hiermee maakt hij inschatting van de stand van zaken en mogelijke aandachtspunten. Samen bespreken we aan de hand van uw visie en ervaring de bedrijfsvruchtbaarheid:  wat er goed loopt en beter kan. In de stal stelt hij een aantal vragen aan de hand van een checklist, waarna een rapport wordt opgesteld met praktische leidraad voor het verbeteren van de vruchtbaarheid van uw veestapel.

Vruchtbaarheid staat ook centraal in de Ovalert paketten.

Deelnemen of vragen?
Interesse in deelname aan of vragen over vruchtbaarheidsbelegeleiding op bedrijfsniveau? Neem nu contact op met onze klantenservice op 088 00244 40.

De investeringen voor vruchtbaarheidsbegeleiding zijn afhankelijk van uw specifieke wensen en situatie. Neem hiervoor contact op met uw veestapeladviseur of de klantenservice op 088 0024 440.

Bekijk hier de tarievenkaart van CRV.

Ervaringen

Vruchtbaarheid: CRV kent en beheerst de complexiteit van vruchtbaarheid
“De robot verzorgt bij ons het melken, de loonwerker het landwerk en CRV de vruchtbaarheid.”

Veehouder William van Balkom, Kerkzwerve

Klantenservice

088 00 24 440

BEL MIJ

Bel mij

MAIL ONS

Stuur ons een bericht

ZOEK UW VEESTAPELADVISEUR


Publicaties

CRV Jaarverslag 2007-2008

DOWNLOADEN