Vruchtbaarheid op Maat

Zorgeloos naar een vruchtbare veestapel

Voordelen

  • Op maat in te richten
  • Planmatig werken aan betere vruchtbaarheid
  • Vast bedrag per maand

Wilt u de vruchtbaarheid op uw bedrijf goed geregeld hebben? Dan is Vruchtbaarheid op Maat iets voor u!

Met dit abonnement regelt u de dienstverlening rondom vruchtbaarheid zoals u dat wilt. Met een vast bedrag per maand werkt u volgens plan aan een vruchtbare veestapel en zet u diensten zoals insemineren en tocht- en drachtcontrole in zoals u dat wenst. Zo werkt u naar betere vruchtbaarheidsresultaten en een hoger rendement van uw veestapel.

Benieuwd naar de ervaringen van een klant? Kijk hier de video van veehouder Oostra.

Meer weten?
In het tabblad ‘Zo werkt het’ leest u meer over deze vruchtbaarheidsoplossing.
Wilt u specifiek weten wat Vruchtbaarheid op Maat voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met uw veestapeladviseur.

Samen met uw adviseur maken we eerst een analyse van de vruchtbaarheidsresultaten van uw veestapel en uw wensen daarbij. Als dat helder is stellen we een plan van aanpak op dat het beste past bij uw behoefte en uw bedrijf. Elke maand wordt een vast bedrag in rekening gebracht, gebaseerd op dit plan van aanpak. Gedurende het jaar werken we volgens de gemaakte werkafspraken aan de vruchtbaarheid van uw veestapel. Na een jaar evalueren we de resultaten en maken eventueel nieuwe afspraken voor het komende jaar. Na 12 maanden vindt ook de eindafrekening plaats. U betaalt dus altijd precies voor de diensten die u heeft afgenomen. Zo betaalt u nooit teveel en met een passend abonnement kunt u weer zorgeloos werken aan een vruchtbare veestapel.

Lees hier meer over het gestructureerd werken aan een betere vruchtbaarheid van de veestapel.

 

De investering voor Vruchtbaarheid op Maat is geheel afhankelijk van welke diensten u wenst af te nemen en de grootte van uw bedrijf. Op basis hiervan maken we een inschatting van het aantal handelingen dat u het komende jaar nodig heeft. Vraag uw veestapeladviseur om het tarief voor uw bedrijf te berekenen.

Ervaringen

tussenkalftijd verlagen
‘Met extra aandacht voor de vruchtbaarheid voorkomen we probleemkoeien. Dat zien we terug in de cijfers’
Wouter Neutel, melkveehouder in Hoogeveen
Lees hier zijn hele verhaal

Klantenservice

088 00 24 440

BEL MIJ

Bel mij

MAIL ONS

Stuur ons een bericht

ZOEK UW VEESTAPELADVISEUR