VeeManager

Hét innovatieve online managementpakket voor de veehouder

Voordelen

Veemanager het complete online managementpakket voor de veehouder
  • Sectordata automatisch beschikbaar
  • Overal toegankelijk: PC, tablet en smartphone
  • Overzichtelijk dashboard met actuele attenties

U neemt dagelijks beslissingen voor uw bedrijf. Of het nu grote of kleine, een ingrijpende of minder ingrijpende beslissing is, u moet deze afgewogen nemen. VeeManager van CRV neemt u werk uit handen en maakt het managen van uw veestapel een stuk eenvoudiger: slimme technologische oplossingen die aansluiten bij de voortdurend veranderende behoeften van de melkveehouderij. Heeft u VeeManager Compleet, gebruik dan ook zonder extra kosten de nieuwe app CRV Dier!

VeeManager, het online managementpakket voor veehouders, bestaat uit 6 losse modules en is geheel aan te passen aan de behoeftes van uw bedrijf. Met VeeManager heeft u grip op uw totale bedrijfsvoering: het verzamelt, combineert en koppelt alle beschikbare data en levert u vervolgens actuele informatie op maat. Het hele pakket, een enkele of meer module(s) afnemen? Wij adviseren u hier graag over.

 

VeeManager koppelingen

Daarnaast neemt VeeManager u nog meer werk uit handen als u het koppelt aan de automatiseringssystemen van uw bedrijf. Uitwisseling van informatie en aansturing van systemen regelt u zo heel eenvoudig. CRV ontwikkelt voor VeeManager voortdurend nieuwe koppelingen met allerhande systemen op het boerenerf. Lees hier meer over VeeManager-koppelingen.

Onderscheidend vermogen

VeeManager onderscheidt zich op meerdere fronten van veel andere managementpakketten, onder andere in gebruiksgemak. Het geeft inzicht en handvatten om op verschillende gebieden de resultaten van uw bedrijf en veestapel inzichtelijk te maken, te plannen en te verbeteren. U kunt allerlei persoonlijke instellingen in het programma doorvoeren. Om aan te sluiten bij de wensen en behoeften van klanten, past CRV de software voortdurend aan.

VM-gratis-proberen

 

 

 

Vragen? Klantenservice helpt!

VeeManager wordt gericht ondersteund door de klantenservice van CRV. Tijdens kantooruren staan onze medewerkers altijd stand-by voor vragen of bij problemen. Zo nodig kunnen de klantenservicemedewerkers ook op uw scherm meekijken en eenvoudig aanwijzingen geven.

Heeft u vragen over of interesse in deelname aan VeeManager compleet of één of meerdere modules? Neem dan contact op met de klantenservice op 088 00 244 40.

In de meeste modules is het onderdeel ‘Basis’ beschikbaar, dat vrij (gratis) toegankelijk is voor elke veehouder. Hier kunt u voornamelijk gegevens invoeren, maar ook verschillende overzichten opvragen:

  • verplichte I&R meldingen en VKI-meldingen
  • MPR-proefmelking
  • opgave KI of DHZ inseminaties invoeren
  • samenweidingen/natuurlijk dekkingen

VeeManager start altijd met een persoonlijk dashboard met overzicht van alle attenties van de dag op een rij. Daarnaast kunt de informatie per dier bekijken onder Detail Dier: gemakkelijk en snel helderheid over de prestaties van uw dieren.

De 6 modules

1. Module MPR: meer halen uit uw mpr-gegevens
2. Module Registratie: alles wat u nodig heeft voor de registratie
3. Module Vruchtbaarheid: inzicht in de vruchtbaarheid van uw bedrijf
4. Module Diergezondheid: eenvoudig voldoen aan alle eisen & inzicht in gezondheid veestapel
5. Module Fokkerij: gerichte ondersteuning bij fokkerijbeslissingen
6. CRV Mineraal (voorheen module mestbeid): het antwoord op de mestwetgeving & inzicht in mineralenstroom

Vragen? Klantenservice helpt!

Heeft u vragen over of interesse in deelname aan VeeManager compleet of één of meerdere modules? Neem dan contact op met de klantenservice op 088 00 244 40.

VeeManager werkt geheel via internet en hoeft dus niet lokaal op uw computer geïnstalleerd te worden. Om VeeManager optimaal te kunnen gebruiken dient u rekening te houden met het volgende:

Internetbrowser

CRV adviseert het gebruik van de internetbrowser Google Chrome of Internet Explorer versie 11 voor het beste resultaat. Dit in combinatie met schermresolutie 1024×786 of hoger. Andere browsers zoals Firefox worden niet volledig ondersteund. Gebruik van deze browsers kan problemen opleveren met bijvoorbeeld printen of weergave van overzichten.

Welke browser heb ik?

In uw browser staat aangegeven welke versie u gebruikt. Ga naar ‘Help’ en klik in het uitklapmenu op ‘Info’. Er wordt een scherm geopend waarop met grote letters staat aangegeven welke versie van Microsoft Internet Explorer u gebruikt.

Hulpprogramma’s

Voor sommige applicaties gebruikt VeeManager hulpprogramma’s om gegevens te kunnen weergeven. Deze hulpprogramma’s worden aangeboden op de desbetreffende pagina’s en zijn veilig en gratis te downloaden en eenvoudig te installeren.

Adobe reader
Voor het tonen van PDF-bestanden dient Adobe Reader op uw computer te zijn geïnstalleerd. Adobe reader is gratis te downloaden op de website van Adobe.

Java
Voor het weergeven van grafieken wordt op de desbetreffende pagina gevraagd om een Java Applet te downloaden en te installeren. Dit is een klein, geheel veilig programma dat de applicatie ondersteunt. Het downloaden en installeren wijst zich vanzelf en hoeft u maar één keer te doen.

Meadco scripts
Het Meadco script is nodig om het MPR Dieroverzicht op de juiste manier te kunnen printen. Klik hier om het script te downloaden.

Cookies

Om te kunnen inloggen op de website dient uw browser cookies te accepteren. Er zijn een aantal instellingen die u kunt nalopen in Internet Explorer. U kunt bijvoorbeeld bij ‘Privacy’ de schuifbalk op ‘Laag’ zetten.

Vragen? Klantenservice helpt!

Heeft u vragen over of interesse in deelname aan VeeManager compleet of één of meerdere modules? Neem dan contact op met de klantenservice op 088 00 244 40.

Met VeeManager Compleet kunt u van alle modules gebruikmaken, inclusief de nieuwe app CRV Dier. Na aanmelding wordt u benaderd door klantenservice en desgewenst wegwijs gemaakt in het programma. Natuurlijk kunt u in dit gesprek ook terecht met al uw vragen.

De bijdrage voor VeeManager Compleet is opgebouwd uit vaste en variabele kosten. Met VeeManager Compleet heeft u toegang tot het complete pakket van VeeManager en bent u verzekerd van maximale ondersteuning in de stal, inclusief kosteloos gebruik van CRV Dier en CRV Mineraal.

Veemanager COMPLEET
Basistarief per bedrijf per maand € 7,20
1e-200e dier per aanwezig dier € 0,28
201e-400e dier per aanwezig dier € 0,14
401e dier en daarboven per aanwezig dier € 0,07

VeeManager (basis + modules)
Basistarief per bedrijf per module per maand € 1,50
Module Registratie per aanwezig dier per maand € 0,05
Module MPR per aanwezig dier per maand € 0,05
Module Vruchtbaarheid per aanwezig dier per maand € 0,05
Module Diergezondheid per aanwezig dier per maand € 0,05
Module Fokkerij per aanwezig dier per maand € 0,05

CRV Mineraal    
Basistarief (inclusief bemestingsplan) per bedrijf per jaar € 86,40
1e-200e dier per aanwezig dier € 0,96
201e-400e dier per aanwezig dier € 0,48
401e-600e dier per aanwezig dier € 0,24
601e dier en daarboven per aanwezig dier € 0,00
CRV Mineraal is gratis in combinatie met VeeManager Compleet, dit product wordt per jaar afgenomen

U kunt er ook voor kiezen één of meerdere modules af te nemen van VeeManager. De modules kunt u afzonderlijk van elkaar gebruiken. Wanneer u meer dan drie modules gebruikt, is afname van het totaalpakket al snel voordeliger.

Bekijk hier de tarievenkaart van CRV.

Ervaringen

Jaap over Ovalert

De lagere tussenkalftijd merk ik direct in mijn portemonnee!

Melkveehouder Jaap Formsma, Scherpenzeel

Klantenservice

088 00 24 440

BEL MIJ

Bel mij

MAIL ONS

Stuur ons een bericht

ZOEK UW VEESTAPELADVISEUR