Hoe houd ik de productie op peil?

Voordelen

  • werken aan efficiënte productie
  • dankzij betrouwbare informatieproducten zit u bovenop de resultaten

Iedere veehouder wil met zijn veestapel goede resultaten behalen. Daarbij zijn productie (melk) en groei (vlees) bijzonder belangrijk.

Een productieve veestapel is randvoorwaarde voor een goed inkomen, mits die productie of groei efficiënt tot stand zijn gekomen. Wij zien op steeds meer keuringen oudere koeien die een functioneel exterieur combineren met een mooie productie. Speciaal voor deze groep reiken wij op keuringen de CRV-rendementsprijs uit.

Wat kan CRV voor u betekenen?
De basis van een productieve veestapel is een passend fokdoel en de juiste genetica. CRV helpt u graag dit fundament te leggen: Het fokkerijplan verwijst u met het invullen van een paar vragen naar de fokstrategie die bij u past of ga in gesprek met een adviseur die u helpt uw fokdoel vast te stellen en daar de passende genetica bij te zoeken. Wij kunnen u ook helpen de productie van uw veestapel te monitoren (bijvoorbeeld met mpr) en op basis daarvan managementbesluiten te onderbouwen. U kunt dan bijvoorbeeld:

  • beter beslissen met welke koeien u verder wilt fokken
  • helder krijgen welke dieren optimaal in productie zijn en welke niet

Hiervoor ontwikkelen we innovatieve totaaloplossingen. Niet alleen op het thema productie, andere aandachtsgebieden zijn:

Deze vijf speerpunten maken het verschil voor melk- en vleesveebedrijven. In onze benadering van veestapelmanagement komen tevens steeds drie kernwoorden terug: inzicht, plan en verbeter. Onze service loopt hierbij van pure adviesverlening tot het inzetten van specialisten die u helpen een vraagstuk daadkrachtig aan te pakken.

Meer weten over de denk- en werkwijze van CRV? Lees hier alles over de CRV-resultaatwijzer

Meer informatie? Neem contact op!
Zit u met een vraagstuk op het gebied van productie? Hebt u behoefte aan deskundig advies of wilt u gewoon graag eens van gedachten wisselen? Vul dan voor een vrijblijvend gesprek het formulier in en wij nemen contact met u op.

Wilt u meer weten over onze producten/diensten?
Neem contact op met Klantenservice via: 088 00 24 440.

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek aanvragen.

Ervaringen

Ervaring van Jan en Pauline Niewenhuizen productie en gezondheid
‘VeeManager helpt ons op verantwoorde en innovatieve wijze de productieverhoging te realiseren en nieuwe doelen voor de toekomst te stellen.’

Melkveehouders Jan en Pauline Nieuwenhuizen, Zevenhoven

Klantenservice

088 00 24 440

BEL MIJ

Bel mij

MAIL ONS

Stuur ons een bericht

ZOEK UW VEESTAPELADVISEUR