MPR-uitslag

Makkelijk de meest actuele gegevens combineren

Voordelen

VeeManager module MPR MPR Uitslag
  • Direct inzicht belangrijke kengetallen van veestapel
  • Altijd actueel overzicht voor nemen beslissingen

Na elke monstername combineert CRV de MPR-gegevens met andere gegevens van uw veestapel. Het resultaat is een gebruiksklare MPR-uitslag, die u voorziet van de meest actuele kengetallen van uw veestapel, zoals:

  • vet-, eiwit- en lactosehalte
  • celgetal
  • slepende melkziekte
  • productie per lactatie
  • rangorde van koeien binnen uw veestapel

Dit overzicht vormt een goede basis voor het nemen van beslissingen op de korte termijn: voor welke koeien moet ik actie ondernemen op celgetal, en wel of niet aanpassen van het rantsoen. MPR is digitaal te raadplegen onder de module MPR van VeeManager, in een ander management systeem via Veedata, of op papier.

Het voordeel van digitaal werken in Veemanager, is dat u de lijsten op verschillende manieren kunt sorteren, om zo gemakkelijk verschillende analyses te maken. Op dierniveau zijn door middel van het dieroverzicht en detail dier de individuele melkproductiegegevens in te zien. Het bedrijfsoverzicht geeft een goed beeld van verschillende groepen. Dit kan op basis van leeftijd zijn, maar ook lactatiestadium.

Indien u ons toestemming geeft delen wij uw overzichten met uw dierenarts en/of veevoederadviseur, zodat zij u nog gerichter kunnen adviseren.

Meer informatie?
Heeft u een vraag over MPR-uitslag of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met klantenservice op 088 00244 40.

MPR-Uitslag is onderdeel van de module MPR in VeeManager, de bijdrage hiervoor is opgebouwd uit vaste en variabele kosten.

VeeManager
Veemanager Module MPR per bedrijf per module per maand € 1,50
Module MPR per aanwezig dier per maand € 0,05

Indien u MPR-uitslag op papier wenst te ontvangen betaalt u hiervoor onderstaande kosten.

Mpr-uitslag – op papier    
Mpr-uitslag per uitslag € 5,70

Bekijk hier de tarievenkaart van CRV.

Klantenservice

088 00 24 440

BEL MIJ

Bel mij

MAIL ONS

Stuur ons een bericht

ZOEK UW VEESTAPELADVISEUR


Publicaties