MPR Assistent

Eenvoudige digitale registratie van melk

Voordelen

mpr assistent
  • Eenvoudig en snel in gebruik
  • Gemiddelde melkgift direct in beeld
  • Offline in de stal te gebruiken

Voert u de MPR zelf uit en doet u dat het liefst zo snel en eenvoudig mogelijk? De gratis CRV-app MPR Assistent maakt MPR in eigen beheer gemakkelijk. U kunt snel en efficiënt de gegevens invoeren op uw smartphone of tablet en de app controleert direct of u alles juist hebt ingevuld.

MPR Assistent downloaden

U kunt de app gratis downloaden in de App Store (voor iPhone) of Google Play Store (voor Android) (tip: zoek op MPR). Na downloaden kunt u inloggen met uw VeeManager-account en direct aan de slag gaan. Klik voor meer uitleg, informatie en ervaringsverhalen op de bovenstaande tabbladen.

Eenvoudig

Als u voor de eerste keer inlogt, voert u uw UBN in. De gegevens van uw bedrijf worden dan automatisch geladen. Dan selecteert u het type melkstal. Tijdens de proefmelking kunt u heel makkelijk het koenummer en het aantal kilo’s melk invullen op de juiste plek. Bij de tweede melkbeurt geeft MPR Assistent dan precies aan op welke plaats het flesje van de koe staat.
In de app kunt u ook oefenen met gegevens van een demobedrijf. U kunt zo vaak oefenen als u wilt. Ook is er een handleiding beschikbaar en zijn er handige instructievideo’s (zie tabblad ‘Aan de slag’).

 

Snel en efficiënt

Uw gegevens worden na de eerste keer inloggen automatisch geladen. U kunt dus direct aan de slag met het bemonsteren. De gegevens voert u rechtstreeks in op uw smartphone of tablet. Een internetverbinding heeft u tijdens de proefmelking niet nodig, alleen voor het ophalen en verzenden van de gegevens. Na afloop van de bemonstering verzendt u de gegevens met één druk op de knop. De door u geregistreerde gegevens zijn daarna direct beschikbaar in VeeManager.

 

Melding bij foute invoer

Als u de gegevens op papier invoert, is een foutje snel gemaakt. Daar komen wij vaak pas laat achter en dan moeten wij u nabellen. Met MPR Assistent is dat helemaal niet nodig. U krijgt vanzelf een melding als u een verkeerd koenummer invoert, of als de opgegeven kilo’s melk sterk afwijken van de verwachte kilo’s melk. Zo kunt u dus altijd werken met de juiste gegevens. En daarmee bent u verzekerd van een goede monstername.

 

U kunt de app gratis en gemakkelijk downloaden op uw smartphone of tablet via de App Store (voor iPhone) of Google Play Store (voor Android). Zoek op ‘MPR CRV’ en installeer de app.

Besturingssysteem: vanaf Apple iOS9 of Android 5.0.

U kunt inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord van VeeManager en daarna direct aan de slag gaan. Een internetverbinding is niet nodig tijdens het invoeren van de gegevens in de melkstal, maar wel voor het ophalen en verzenden van de informatie. Na verzending staan de gegevens direct in VeeManager.

 

Handleiding en video’s

In de handleiding MPR Assistent vindt u stap voor stap uitleg over het werken met de app, en over hoe u kunt oefenen met het demobedrijf. Ook de onderstaande video’s over de verschillende onderdelen van de app helpen u meteen op weg:

Meer weten over monstername eigen beheer? Bekijk de video’s hier!

Ervaringen

Jaco de Groot is gebruiker van de MPR Assistent
‘Mijn MPR-gegevens op papier registreren, daar begin ik niet aan. Met MPR Assistent gaat het veel makkelijker en sneller’
Melkveehouder Jaco de Groot, Kamerik (gebruiker MPR Assistent)

Video

Klantenservice

088 00 24 440

BEL MIJ

Bel mij

MAIL ONS

Stuur ons een bericht

ZOEK UW VEESTAPELADVISEUR


Publicaties

Empty

Handleiding mpr assistent app

Brochure en handleiding voor veehouders

DOWNLOADEN