Holstein VS

Toegang tot de beste dieren uit de VS

Voordelen

  • Hoge melkproductie
  • Nieuwe koefamilies voor uw veestapel

Noord-Amerika is al sinds de jaren ’70 een belangrijke leverancier van fokmateriaal. CRV heeft in de Verenigde Staten een succesvol fokprogramma. Daardoor zijn de Amerikaanse stieren met de hoogste fokwaarden en bekendste koefamilies ook voor u beschikbaar.

CRV zoekt in de Verenigde Staten gericht naar stieren en stiermoeders die interessant zijn voor de internationale markt. Binnen ons fokprogramma gaat CRV net als in Nederland gedegen te werk. Erfelijk materiaal van Amerikaanse dieren wordt op merkers onderzocht. Om ze te vergelijken met de dieren uit het Delta-fokprogramma en Euro-Donor krijgen ze naast de internationale TPI (Total Performance Index) ook een NVI (Nederlands-Vlaamse index).

Samenwerking met Alta
Binnen het Amerikaans programma werkt CRV nauw samen met Alta Genetics. Door gezamenlijk te fokken en te selecteren delen we de hoge kosten van het fokprogramma en houden we de kosten voor u als veehouder laag. Samenwerken zorgt voor een groter en gevarieerder aanbod.

Uit het Amerikaans fokprogramma selecteert CRV jaarlijks ruim twintig stieren die passen bij onze fokkerijvisie. Als ze overeenkomen met ons Nederlandse fokdoel bieden we de stieren aan.

Aanbod
Bekijk ons aanbod holstein VS

Interesse in kruisen met holstein VS basis?
Wilt u meer informatie of hebt u vragen over de beste kruising en/of strategie voor uw fokdoel? Of wilt u een vrijblijvend gesprek met een fokkerijadviseur?

Neem dan direct contact op met uw veestapeladviseur of met Klantenservice op 088 0024440.

Ervaringen

Jos en Ingrid Knoef over levensduur
‘Betrouwbare fokwaarden vormen de basis voor duurzame fokkerij.’

Melkveehouders Jos en Ingrid Knoef, Geesteren

Klantenservice

088 00 24 440

BEL MIJ

Bel mij

MAIL ONS

Stuur ons een bericht

ZOEK UW VEESTAPELADVISEUR