FokkerijAdvisering

Altijd een expert aan uw zijde

Voordelen

fokkerijadvisering in de stal
  • Betere paringen, dus betere veestapel
  • Persoonlijk advies dat aansluit op uw fokdoel

Wilt u graag advies om te bepalen welke paringen het best bij uw fokdoel en uw veestapel passen? Met CRV hebt u altijd een expert aan uw zijde.

Onze zeer ervaren fokkerijadviseurs helpen u graag persoonlijk bij het maken van de juiste paringen, zowel bij de zuivere als bij de kruisingsfokkerij. Tijdens een bezoek aan uw bedrijf brengen wij samen uw wensen in beeld en ontvangt u een advies op maat per dier via StierAdviesProgramma (SAP) of StierWijzer. Ook pinken kunnen deelnemen aan deze strategie. Het uitgangspunt bij FokkerijAdvisering is uw persoonlijke situatie.

Met FokkerijAdvisering bent u verzekerd van maximaal resultaat uit fokkerij.

Meer weten over FokkerijAdvisering?
Uw inspecteur of veestapeladviseur kan u precies vertellen wat een adviseur in uw situatie kan betekenen. U kunt ook bellen naar Klantenservice via 088 0024440.

De fokkerijadviseurs van CRV kijken net even verder en zoeken de oplossing die past bij uw persoonlijke situatie. Voor een vaste prijs per koe komt onze fokkerijadviseur op uw bedrijf langs voor fokkerij- en stieradvies. Voor deelnemers van Bedrijfsinspectie wordt dit bezoek gecombineerd met het bedrijfsinspectiebezoek.

Tijdens dit bezoek adviseert hij u op basis van zowel de individuele exterieurgegevens van uw dieren als de verbeterpunten die in het StierAdviesProgramma (SAP) zijn genoemd. U krijgt de uitslag hiervan op papier.

Meer weten over FokkerijAdvisering?
Uw inspecteur of veestapeladviseur kan u precies vertellen wat een adviseur in uw situatie kan betekenen. U kunt ook bellen met Klantenservice via 088 0024440.

Deelname aan FokkerijAdvisering bedraagt:

FokkerijAdvisering    
Basistarief voor bedrijfsinspectiedeelnemers per bedrijf per maand € 3,00
Basistarief voor niet-bedrijfsinspectiedeelnemers per bedrijf per maand € 8,80
Variabel tarief per dier per maand € 0,27

Bekijk de volledige tarievenkaart van CRV

Ervaringen

Jos en Ingrid Knoef over levensduur
‘Betrouwbare fokwaarden vormen de basis voor duurzame fokkerij.’

Melkveehouders Jos en Ingrid Knoef, Geesteren

Klantenservice

088 00 24 440

BEL MIJ

Bel mij

MAIL ONS

Stuur ons een bericht

ZOEK UW VEESTAPELADVISEUR