Hoe laat ik mijn dieren efficiënt produceren?

Voordelen

Wereldwijd is er een toenemende vraag naar voedsel. Dit vereist een efficiëntie voedselproductie, met zorg voor ons milieu. Efficiëntie is hierin een sleutelwoord.

Een efficiënte (levens)productie is optimale productie met gezonde en vruchtbare dieren die het lang volhouden. U wilt uw dieren zo efficiënt mogelijk laten produceren binnen de mogelijkheden van uw eigen bedrijf. Het optimale rendement is daarom voor elk bedrijf anders.

Voor veel veehouders gaat een efficiënte productie boven een maximale productie. Dit is beter voor de portemonnee van de veehouder, beter voor het milieu en draagt bij aan verantwoord veehouden.

Een efficiënte veestapel:

  • vraagt minder grondstoffen (voer/kunstmest) per kilo melk of vlees
  • bestaat uit gezonde dieren die een hoge levensduur hebben (vooral in de melkveehouderij)

Efficiëntie is niet alleen een sleutelwoord om op uw eigen bedrijf een optimaal rendement te halen. Ook de wereldwijd toenemende vraag naar voedsel met een adequate voedselproductie en zorg voor ons milieu vraagt om efficiëntie.

Wat kan CRV voor u betekenen?
CRV staat aan het begin van de voedselketen. Hierdoor hebben wij een unieke positie om veehouders te helpen bij het duurzaam en verantwoord produceren van melk en vlees. Met CRV kunt u gericht fokken op efficiëntie. Daarnaast helpen we u om de mineralenkringloop op uw veehouderij te managen.

In onze benadering van veestapelmanagement komen steeds drie kernwoorden terug: inzicht, plan en verbeter. Onze service loopt hierbij van pure adviesverlening tot het inzetten van specialisten die u helpen een vraagstuk daadkrachtig aan te pakken.

Meer informatie? Neem contact op!
Zit u met een vraagstuk op het gebied van efficiëntie? Hebt u behoefte aan deskundig advies of wilt u graag eens van gedachten wisselen? Vul dan voor een vrijblijvend gesprek het formulier in en wij nemen contact met u op.

Wilt u direct meer weten over onze producten/diensten?
Bel dan even met Klantenservice op 088 00 24 440.

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek aanvragen.

Klantenservice

088 00 24 440

BEL MIJ

Bel mij

MAIL ONS

Stuur ons een bericht

ZOEK UW VEESTAPELADVISEUR