Hoe laat ik mijn dieren efficiënt produceren?

Voordelen

  • Verantwoord veehouden
  • Betere concurrentiekracht

Wereldwijd is er een toenemende vraag naar voedsel. Dit vereist een efficiëntie voedselproductie, met zorg voor ons milieu. Efficiëntie is hierin een sleutelwoord.

Efficiënte levensproductie is optimale productie met gezonde en vruchtbare dieren die het lang volhouden. Het efficiënt produceren binnen de voor u, in uw eigen situatie geldende grenzen, bepalen de technische resultaten en daarmee het optimale rendement. Voor veel veehouders gaat een efficiënte productie boven een maximale productie. Een efficiënte veestapel:

  • vraagt minder grondstoffen (voer/kunstmest) per kilo melk of vlees
  • bestaat uit gezonde dieren die (vooral in de melkveehouderij) een hoge levensduur hebben

Dit is beter voor het milieu, beter voor de portemonnee van de veehouder en draagt bij aan verantwoord veehouden.

Wat kan CRV voor u betekenen?
CRV staat aan het begin van de voedselketen. Hierdoor hebben wij een unieke positie om veehouders te helpen bij het duurzaam en verantwoord produceren van melk en vlees. Met CRV kunt u gericht fokken op efficiëntie. Daarnaast helpen we u om de mineralenkringloop op uw veehouderij te managen.

We ontwikkelen en werken dagelijks aan innovatieve totaaloplossingen. Niet alleen op het thema efficiëntie, andere aandachtsgebieden zijn:

Deze vijf speerpunten maken het verschil voor melk- en vleesveebedrijven. In onze benadering van veestapelmanagement komen tevens steeds drie kernwoorden terug: inzicht, plan en verbeter. Onze service loopt hierbij van pure adviesverlening tot het inzetten van specialisten die u helpen een vraagstuk daadkrachtig aan te pakken.

Meer weten over de denk- en werkwijze van CRV? Lees hier alles over de CRV-resultaatwijzer

Meer informatie? Neem contact op!
Zit u met een vraagstuk op het gebied van efficiëntie? Hebt u behoefte aan deskundig advies of wilt u graag eens van gedachten wisselen? Vul dan voor een vrijblijvend gesprek het formulier in en wij nemen contact met u op.

Wilt u direct meer weten over onze producten/diensten?
Bel dan even met Klantenservice op 088 00 24 440.

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek aanvragen.

Ervaringen

Ervaring van Jan en Pauline Niewenhuizen productie en gezondheid
‘VeeManager helpt ons op verantwoorde en innovatieve wijze de productieverhoging te realiseren en nieuwe doelen voor de toekomst te stellen.’

Melkveehouders Jan en Pauline Nieuwenhuizen, Zevenhoven

Klantenservice

088 00 24 440

BEL MIJ

Bel mij

MAIL ONS

Stuur ons een bericht

ZOEK UW VEESTAPELADVISEUR