Hoe krijg ik dieren die gezond presteren?

Voordelen

Iedere veehouder wil gezonde dieren, want die zorgen voor een vlottere productie en betere groei, geven meer arbeidsplezier en vragen minder werk. Bovendien liggen de productiekosten voor melk en vlees lager. Gezonde koeien zijn betere koeien. 

Een gezonde veestapel vergroot het inkomen, zorgt voor minder (veterinaire) kosten en zorgeloos werken. En natuurlijk hebben gezondere koeien een beter welzijn.

Houdt uw koeien vitaal!
Door slim gebruik te maken van de beschikbare informatiebronnen van uw dieren, krijgt u een beter beeld van de gezondheid van uw veestapel en krijgt u inzicht waar u die gezondheid nog verder kunt verbeteren. Bijvoorbeeld door het gebruik van responders die de herkauwactiviteit van koeien meten, door het gebruik van fokkerijgetallen CRV Gezondheid kengetallen of DigiKlauw.

Wilt u ook werken aan een gezondere veestapel?
Wij helpen u graag bij het realiseren van een gezondere veestapel:

  • we brengen de gezondheid in beeld met behulp van cijfers van uw bedrijf
  • we zorgen via fokkerij dat de volgende generatie betere gezondheidskenmerken heeft dan de huidige
  • we werken preventief: voorkomen in plaats van genezen
  • we geven u praktisch advies en stemmen dit af met andere belangrijke bedrijfsadviseurs van bijvoorbeeld uw mengvoederleverancier en uw dierenarts

Meer informatie?
Zit u met een vraagstuk op het gebied van gezondheid? Hebt u behoefte aan deskundig advies of wilt u graag eens van gedachten wisselen? Vul dan voor een vrijblijvend gesprek het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Wilt u direct meer weten over onze producten/diensten?
 Bel even met Klantenservice op 088 00 24 440.

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek aanvragen.

 

Klantenservice

088 00 24 440

BEL MIJ

Bel mij

MAIL ONS

Stuur ons een bericht

ZOEK UW VEESTAPELADVISEUR