CRV-SAC-Koppeling

Voordelen

  • Tijdsbesparing: eenmalige invoer van gegevens
  • Minder kans op fouten

De CRV-SAC-Koppeling zorgt voor een uitwisseling van gegevens tussen VeeManager (CRV) en de Saturnus (Melkstal SAC). Hierdoor wordt het registreren van gegevens makkelijker en krijgt u als melkveehouder een waardevol pakket aan managementinformatie. De koppeling heeft als belangrijk voordeel dat u praktijkgegevens slechts één keer hoeft te registreren in VeeManager. De daaruit voortvloeiende managementinformatie is vervolgens eenvoudig op te vragen.

Aanvragen of meer informatie?
Neem gerust contact op met Klantenservice: 088 00 24 440.

Activiteiten- en melkkoppeling met andere merken

 

Dagelijks registreert en raadpleegt u veel gegevens rondom het management van uw koeien: informatie over melkproductie, vruchtbaarheid, I&R, etc. De door u eenmalig ingevoerde gegevens worden binnen Saturnus en VeeManager verwerkt.

Compleet VeeManager

Met de CRV-SAC-Koppeling Compleet VeeManager worden gegevens ingevoerd in VeeManager. Meldingen van inseminaties, drachtcontroles en de stallijst gaan automatisch naar Saturnus. Vanuit Saturnus kan de droogzetdatum en tochtdatum doorgegeven worden in de melkstal en automatisch worden de dagelijkse melkgiften verstuurd naar VeeManager.

Het resultaat is een volledig pakket aan waardevolle managementinformatie dat op een overzichtelijke manier via beide systemen beschikbaar komt.

(klik op de infographic om deze te vergroten)

 

220-16-SAC-koppeling-CORR-600

 

Melkt u met een SAC melkstal en wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de CRV-SAC-Koppeling? Vul dan het formulier in:

De eenmalige SAC-kosten voor de CRV-SAC-Koppeling hangen sterk af van het melksysteem waarmee u melkt en de software die nu in gebruik is. Daarnaast rekent SAC jaarlijkse onderhoudskosten.

De CRV-kosten bestaan uit een eenmalige investering van € 98,- aansluitkosten.

Aanvragen of meer informatie?
Neem gerust contact op met Klantenservice: 088 00 24 440.

Klantenservice

088 00 24 440

BEL MIJ

Bel mij

MAIL ONS

Stuur ons een bericht

ZOEK UW VEESTAPELADVISEUR