CRV-Lely-Koppeling

Levert dagelijks tijdsbesparing op

Voordelen

  • Tijdsbesparing: eenmalige invoer van gegevens
  • Minder kans op fouten
  • Automatische kalibratie vet-eiwitbepaling van robot

De CRV-Lely-Koppeling zorgt voor een uitwisseling van gegevens tussen VeeManager (CRV) en T4C (Lely). Hierdoor wordt het registreren van gegevens makkelijker en krijgt u als melkveehouder een waardevol pakket aan managementinformatie. De koppeling heeft als belangrijk voordeel dat u praktijkgegevens slechts één keer hoeft te registreren in een van beide pakketten. De daaruit voortvloeiende managementinformatie is vervolgens eenvoudig op te vragen.

Veehouders Laurens Wenneger en Gabriëlle Steerenberg vertellen over het gebruik van de koppeling:

Aanvragen of meer informatie?
Neem gerust contact op met Klantenservice: 088 00 24 440.

Activiteiten- en melkkoppeling met andere merken

 

Dagelijks registreert en raadpleegt u veel gegevens rondom het management van uw koeien: informatie over melkproductie, vruchtbaarheid, voeding, I&R, etc. De door u eenmalig ingevoerde gegevens worden binnen T4C en VeeManager verwerkt.

Compleet
Met de CRV-Lely-Koppeling gaan de dagelijkse melkgiften, I&R-meldingen en DHZ-KI-meldingen automatisch van T4C naar VeeManager. Daarnaast gaan ook meldingen van inseminaties, drachtcontroles en de stallijst automatisch naar T4C. Bovendien wordt de gehaltenbepaling van de melkrobot automatisch gekalibreerd door deze te linken aan de gemeten vet- en eiwitpercentages van de MPR. Het resultaat is een volledig pakket aan waardevolle managementinformatie dat op een overzichtelijke manier via beide systemen beschikbaar komt.

(klik op de infographic om deze te vergroten)

 

 

 

Melkt u met een Lely-robot en wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de CRV-Lely-Koppeling? Vul dan onderstaand formulier in:

 

Eenmalige investering vanuit CRV: € 98,- aansluitkosten

Aanvragen of meer informatie?
Neem gerust contact op met klantenservice: 088 00 24 440.

Klantenservice

088 00 24 440

BEL MIJ

Bel mij

MAIL ONS

Stuur ons een bericht

ZOEK UW VEESTAPELADVISEUR