CRV-GEA-Koppeling

Voordelen

  • Tijdsbesparing: eenmalige invoer van gegevens
  • Minder kans op fouten

 De CRV-GEA-Koppeling zorgt voor een uitwisseling van gegevens tussen VeeManager (CRV) en DairyPlan (GEA). Hierdoor wordt het registreren van gegevens makkelijker en krijgt u als melkveehouder een waardevol pakket aan managementinformatie. De koppeling heeft als belangrijk voordeel dat u praktijkgegevens slechts één keer hoeft te registreren in een van beide pakketten. De daaruit voortvloeiende managementinformatie is vervolgens eenvoudig op te vragen.

Veehouder Berjan Rood vertelt over het gebruik van de koppeling:

Aanvragen of meer informatie?
Neem gerust contact op met Klantenservice: 088 00 24 440.

Activiteiten- en melkkoppeling met andere merken

 

Dagelijks registreert en raadpleegt u veel gegevens rondom het management van uw koeien: informatie over melkproductie, vruchtbaarheid, I&R, etc. De door u eenmalig ingevoerde gegevens worden binnen Dairyplan en VeeManager verwerkt.

Compleet DairyPlan
Met de CRV-GEA-Koppeling Compleet DairyPlan worden gegevens ingevoerd in DairyPlan. De dagelijkse melkgiften, I&R-meldingen en DHZ-KI-meldingen gaan automatisch van Dairyplan naar VeeManager. Vanuit VeeManager komen inseminaties, drachtcontroles en de stallijst automatisch naar DairyPlan.

Compleet VeeManager
Met de CRV-GEA-Koppeling Compleet VeeManager worden gegevens ingevoerd in VeeManager. Meldingen van inseminaties, drachtcontroles en de stallijst gaan automatisch naar Dairyplan. Vanuit DairyPlan komt de droogzetdatum en de dagelijkse melkgiften naar VeeManager.

Het resultaat is een volledig pakket aan waardevolle managementinformatie dat op een overzichtelijke manier via beide systemen beschikbaar komt.

(klik op de infographics om deze te vergroten)
GEA-koppelingen-1-1205

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GEA-koppelingen-2-1205

 

Melkt u met een GEA-robot of melkstal en wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de CRV-GEA-Koppeling? Vul dan het formulier in:

De GEA-kosten voor de CRV-GEA-Koppeling hangen sterk af van het melksysteem waarmee u melkt.

De CRV-kosten bestaan uit een eenmalige investering van € 98,- aansluitkosten.

Aanvragen of meer informatie?
Neem gerust contact op met Klantenservice: 088 00 24 440.

Klantenservice

088 00 24 440

BEL MIJ

Bel mij

MAIL ONS

Stuur ons een bericht

ZOEK UW VEESTAPELADVISEUR