CRV Dier

Uw veestapel in één oogopslag

Voordelen

CRV Dier
  • Altijd en overal uw diergegevens in de hand 
  • Eenvoudig in gebruik 
  • Grip op uw dagelijkse werkzaamheden
CRV Dier is de nieuwe app die uw dagelijkse werkzaamheden rondom uw veestapel makkelijker maakt. Wanneer u in de stal staat, aan de koffie zit of zelfs als u even geen internet heeft. In één oogopslag ziet u welke dieren er vandaag of morgen extra aandacht nodig hebben. Registreer eenvoudig een VKI, dracht, geboorte en inseminatie of maak snel een afspraak voor de ki.

De mobiele app CRV Dier is ontwikkeld samen met veehouders en dat blijven we doen! Met één druk op de knop, geeft u eenvoudig uw ideeën aan ons door. Hierdoor blijft de app altijd voldoen aan de wensen van u en uw collega’s.

De app werkt logisch en eenvoudig, waardoor u sneller kunt werken en meer overzicht heeft. Dat bespaart tijd en geeft rust.

 

CRV Bedrijf

Maakt u gebruik van CRV Dier en bent u opzoek naar de overzichten zoals gezondheidsoverzicht, stallijst of uw MPR gegevens? Deze kunt u vinden in CRV Bedrijf. CRV Bedrijf is een online applicatie die te gebruiken is via uw browser. Maakt u gebruik van beide applicaties dan worden uw gegevens gewoon uitgewisseld.

Profiteer direct en meld u aan

Wilt u zich direct aanmelden om gebruik te maken van deze handige app? Ga naar de aanmeldpagina van CRV Dier.
Als u VeeManager Compleet heeft, kunt u CRV Dier nu zonder extra kosten gebruiken.

CRV Dier is de nieuwe app van CRV, die het dagelijkse werken met uw veestapel gemakkelijker maakt. Met CRV Dier heeft u altijd inzicht in uw veestapel. Bekijk de korte instructiefilmpjes om meer te weten te komen over de handige onderdelen van CRV Dier:

Ontdek het onderdeel Gezondheid

Lijst wachttermijnen

Gezondheidsgegevens van een dier

Standaardbehandeling aanmaken

Droogzetten met behandeling

Gezondheidsoverzicht

Deelbehandelingen

Behandeling invoeren

Behandeling met meerdere toedieningen

Behandeling intrekken

Wanneer u gaat werken met CRV Dier, maken we gebruik van data van u en uw dieren. In onze voorwaarden hebben we vastgelegd hoe we met die gegevens omgaan, hoe u kunt zorgen dat andere partijen mogen meekijken en dergelijke.
Hieronder vindt u alle voorwaarden die van toepassing zijn op deze deelname. Tijdens het aanmeldproces accepteert u deze voorwaarden, hieronder kunt u ze nog eens teruglezen. Wanneer de voorwaarden wijzigen krijgt u een bericht via de app waarin u de nieuwe voorwaarden kunt nalezen.
 

De kosten voor CRV Dier vallen op dit moment nog onder het pakket VeeManager Compleet. Bent u al deelnemer aan VeeManager Compleet, dan kunt u zonder extra kosten gebruik maken van de nieuwe app. Heeft u nog geen VeeManager Compleet, dan wordt u deelnemer van dit pakket om gebruik te kunnen maken van CRV Dier. Hieronder vindt u de kosten van VeeManager Compleet.

Veemanager COMPLEET
Basistarief per bedrijf per maand € 7,20
1e-200e dier per aanwezig dier € 0,28
201e-400e dier per aanwezig dier € 0,14
401e dier en daarboven per aanwezig dier € 0,07

Op termijn komt er een andere tariefstructuur voor CRV Dier.