CRV Bedrijf

Inzicht in uw bedrijfsprestaties

Voordelen

CRV Bedrijf
  • Inzicht in gehele veestapel ​
  • Overzichtelijk en eenvoudig dashboard ​
  • Ondersteunend bij beslissingen ​
Wat is CRV Bedrijf?

CRV Bedrijf is een managementprogramma dat u inzicht geeft in uw bedrijfsprestaties. Op één overzichtelijk dashboard ziet u direct hoe het met uw veestapel gaat. U ziet bijvoorbeeld het gemiddelde vet- en eiwitpercentage op uw bedrijf of het aantal mastitisgevallen. De overzichten zijn helemaal naar wens in te richten en helpen u om belangrijke beslissingen te nemen over uw veestapel.

 

Al uw overzichten op één plek

Naast informatie over gemiddelden kunt u in CRV Bedrijf ook eenvoudig details op bedrijfsniveau inzien. Denk aan de stallijst, gezondheidsoverzichten, registratiekaarten en binnenkort ook geboortebewijzen en koekaarten. Kortom, u heeft al uw bedrijfsprestaties snel, overzichtelijk en eenvoudig in beeld.

Gebruik CRV Bedrijf en CRV Dier samen

Wilt u eenvoudig wisselen van overzichtsniveau naar detailniveau? Meldt u zich dan aan voor zowel CRV Bedrijf als CRV Dier. U klikt in de bedrijfsoverzichten dan direct door naar een specifiek dier om hier de individuele status van te bekijken. Wel zo makkelijk.

 

Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie of uzelf aanmelden voor CRV Bedrijf? Ga naar Mijn CRV of neem contact op met CRV Klantenservice via 088 – 00 24 440.
Maakt u momenteel gebruik van VeeManager? Dan is deelname aan CRV Bedrijf tot 1 september 2021 zelfs geheel kosteloos.