Satelliet-deelnemers krijgen de beste genetica als eerste

Moeder van Delta Floris
Thijs van Gastel leidt Grant D Fay (AB 86), moeder van Delta Floris, naar een 1a-positie in Etten Leur

Als deelnemer van het Delta Satellietprogramma krijgt u als eerste de beste genetica in uw stal. De embryo’s uit ons fokprogramma worden vaak geproduceerd met het eerste verse sperma van jonge stieren. Een van die veelbelovende stieren van dit moment is Delta Floris.

Delta Floris komt uit een paring van Grant D Fay (AB 86) met Weelder Empire. Hij is de hoogst genoteerde nieuwkomer in de indexdraai van december 2018. Delta Floris vererft een zeer compleet profiel met hoge gehalten en excelleert in zijn uier- en beenvererving.

Delta Floris snel beschikbaar via embryo’s

Niet alleen van Floris, maar ook van zijn volle zus Delta Faye en halfzus Grant D Fay 2 (v. Relevant) zijn satellietembryo’s beschikbaar. De Fay-tak uit de familie van Bouw Goldwyn Femmy, waaruit ook Rocky, Snowfever, Final en Finder komen, is op alle fronten sterk.
Wilt u ook nu al profiteren van deze fokkracht? Meld dan snel uw ontvangsters aan!

 

Moeder behaalt keuringssucces

De moeder van Floris, Grant D Fay, haalde onlangs op de keuring in Etten Leur januari 2019 een 1a-positie. Thijs van Gastel van Delta testbedrijf Van Gastel omschrijft de Reflectordochter van Delta Fay als:  ‘Een jeugdige, niet extreem grote vaars met voldoende breedte en veel inhoud. Ze beschikt over goede benen en een super uier dat achter breed is aangehecht. Ze lijkt op haar met 89 punten ingeschreven moeder Delta Fay.’

Delta Fay

Delta Fay (v. Shamrock x MOM Feline) (AB 89), veelgeefster en grootmoeder van aanstormend talent