Nieuwe directievoorzitter voor CRV

1
mei
2020
0
Reacties
Angus Haslett
Angus Haslett

Vanaf vandaag is Angus Haslett de nieuwe CEO van CRV. Hij neemt daarmee het stokje over van Roald van Noort die de afgelopen 12,5 jaar het bedrijf succesvol heeft geleid. Hasletts carrière bij CRV startte toen hij in 2009 aantrad als Managing Director van de Business Unit Oceanië waarna hij ook verantwoordelijk werd voor de CRV-activiteiten in de Verenigde Staten.

De Raad van Commissarissen is zeer verheugd met het aantreden van Haslett en verwelkomt hem als de eerste internationale directievoorzitter. De afgelopen 25 jaar speelde Angus Hasletts carrière zich af in de landbouwsector, met name de melkveehouderij. In zijn tijd als Managing Director leverde hij een flinke bijdrage aan het door ontwikkelen van de organisatiestrategie voor Oceanië. Daarnaast heeft hij ook omvangrijke acquisities gepleegd die CRV’s wereldwijde marktpositie verstevigden als innovator in de rundveesector.

 

Internationale directievoorzitter

Angus: “Het is mij een eer om CRV’s nieuwe directievoorzitter te zijn. Ik ben heel gemotiveerd om de belofte Better Cows > Better Life voor veehouders waar te maken. Samen met de meer dan 2000 medewerkers die CRV rijk is, hebben we een gepassioneerd en internationaal team. Hiermee bouwen we verder aan de toekomstige kansen en het blijvende succes van CRV. Mijn wens is nu snel naar Nederland te kunnen reizen zodat ik de leden-veehouders in Nederland en Vlaanderen persoonlijk kan ontmoeten.”

Door de wereldwijde Covid-19-crisis en de reisbeperkingen die hiermee samengaan, verhuist Angus Haslett naar Nederland zodra het kan. Zijn nieuwe werkplek wordt het hoofdkantoor in Arnhem. Roald van Noort blijft beschikbaar voor CRV tot 1 september 2020 om de overgang soepel te laten verlopen.
Hasletts vervanger voor de Business Unit Oceanië wordt binnenkort bekendgemaakt. Dit geldt ook voor het officiële afscheid van Roald van Noort.