Fietsclinic op 10 mei: sportieve toer over Amerongse Berg

categorie Persbericht
11
apr
2014
0
Reacties

Na de succesvolle schaatsclinics gaat CRV ook graag op de trappers met veehouders. De Utrechtse Heuvelrug vormt op zaterdag 10 mei het decor voor een gratis fietsclinic. We starten met een pakket tips en trucs voor wielerliefhebbers. Daarna gaan de benen los tijdens een energieke tocht over de flanken van de Amerongse Berg. Bent u erbij?

CRV heeft stevige fietservaring in huis in de vorm van medewerker en wielerfanaat Ronald Boogaard. Hij is trainer van het CRV-team voor Alpe d’HuZes en zal zijn kennis op het gebied van duurtraining en klimtechniek met ons delen. Ronald fietste in 2012 zesmaal de Alpe d’Huez op. Ook onze marathonschaatsploeg CRV-Interfarms is op 10 mei aanwezig en zal voor professionele begeleiding zorgen.
Maar naast theorie is er natuurlijk vooral aandacht voor de praktijk: iedereen gaat op de trappers voor een pittige klim tegen de Amerongse Berg op. Alle deelnemers maken samen één ronde over de heuvelrug. Daarna kunt u – afhankelijk van uw conditie – nog een aantal rondes maken over hetzelfde traject.

Lunch & tenue
Vanaf 10.00 uur bent u welkom in Amerongen, om 11.00 uur stappen we op de fiets tot ca. 13.30 uur. Bij aankomst ontvangt u koffie met koek en na afloop staat er een lichte lunch klaar. Wilt u de tocht graag in professioneel tenue maken? U kunt bij aanmelding het officiële wielertenue van CRV bestellen voor € 65,-. Wilt u zeker zijn van deelname, meld u dan meteen even aan: het aantal plaatsen is beperkt.