Nieuws

Lobje 2992; v:Vigor; eig: mts. Slijkhuis, Neede

Wordt Lobje de beste boerenkoe van 2016?

categorie Stierennieuws
De concurrentie is stevig, maar Lobje 2992 heeft onmiskenbaar haar sterke punten. Wie bij de verkiezing tot De Beste Boerenkoe aan het langste eind wil trekken moet van goeden huize komen.
Willy 522  (v: Skyfall)
eig: A.W. Kooijman, Giessenburg

Skyfalldochters op veekeuring Rijpwetering

categorie Stierennieuws
De veekeuring in Rijpwetering is een begrip in de regio. Zaterdag 3 september kunt u in deze Zuid-Hollandse plaats weer van mooie koeien en kalfjes genieten.
Tarievenkaart 2015-2016

Tarieven 2016 -2017

categorie Coöperatie
Vanaf 1 september 2016 gelden de nieuwe tarieven voor de diensten en producten van CRV. Uit duurzaamheidsoverwegingen wordt de tarievenkaart niet meer geprint en per post verstuurd. De tarievenkaart is digitaal beschikbaar via de website van CRV. : Bekijk hier de tarievenkaart 2016-2017 of download de pdf versie. Heeft u nog... lees meer ›
Trijntje-157

Krasse Trijntje straalt op Zuid-Hollandse fokveedag

categorie Levensduur
Een koe die een enorme wil heeft om melk te geven. Dat is Trijntje 157. Op de fokveedag in Hellevoetsluis werd ze onderscheiden met de CRV-rendementsprijs. De organisatie van de 59e Fokveedag Hellevoetsluis kan terugkijken op een geslaagde dag. Zo’n 5.000 bezoekers waren zaterdag 13 augustus op het Zuid-Hollandse evenement... lees meer ›
De Cock (Leo 4 x Simon)

Verbeter uw veestapel met het nieuwe blaarkopaanbod

categorie Stierennieuws
De blaarkop is een oer-Hollands dubbeldoelrund dat zeer geschikt is om mee in te kruisen en interessant is voor veehouders die A2-melk in hun tank willen. Er zijn nu drie nieuwe blaarkopstieren beschikbaar in ons aanbod.