Nieuws

Op de Midsummer Dairy Show werd Lol 306 PP reservekampioen

Lol 306 PP is geboren om te plezieren

categorie Stierennieuws
Onlangs kreeg ze 91 punten voor algemeen voorkomen. Een mooie aanleiding om eens in te zoomen op Lol 306 PP, want een volstrekt unieke koe, dat is ze.
Mineraal_persbericht_header

Regeren is vooruitzien met het vernieuwde CRV Mineraal

categorie Persbericht
Mede in het licht van de fosfaatdiscussie willen veehouders vroegtijdig weten hoeveel mest zij moeten afvoeren en de bedrijfsvoering daarop afstemmen. Het vernieuwde CRV Mineraal is hierbij het ultieme hulpmiddel. Vanaf vandaag kunnen veehouders en adviseurs gebruikmaken van deze slimme oplossing. Het meestgebruikte systeem voor mineralenmanagement, CRV Mineraal, staat al ruim... lees meer ›
Dairy Campus Leeuwarden

Programma voor fok- en veeteeltstudieclubs 2016-2017

categorie Algemeen
Hebt u het programma voor uw studieclub voor het komend seizoen al rond? CRV organiseert met regelmaat studiedagen en verzorgt ook presentaties over actuele onderwerpen.
Fokker Jan Bouw met zijn topstier Bouw Finder

Composites: berekening van bovenbalkkenmerken uit onderbalk

categorie AEU-blog
Wat zijn de voordelen om bovenbalkfokwaarden uit de onderbalk te berekenen? Wordt er dan een andere koe gefokt? En hoe kan ik de composites van een stier narekenen?
De Vinkenhof Danielle 95 header

Mrij-koe wint Economische Boerenkoe Verkiezing

categorie Efficiëntie
Mrij-koe De Vinkenhof Daniëlle 95 (Baltimore x Matthijs) heeft afgelopen zaterdag op de fokdag in Hoornaar in een zware competitie, temidden van best presterende holstein-koeien, de Economische Boerenkoe Verkiezing gewonnen.