Nieuws

Mrij-dag 2015

Laat u zich inspireren op onze mrij-dag?

categorie Coöperatie, Productie
CRV organiseert twee interessante mrij-dagen in de regio Zuid en de regio Oost. Boeiende sprekers en een rondleiding op een topbedrijf geven u nieuwe inspiratie voor uw eigen veestapelmanagement.
Portakabin CRV

Tijdelijk CRV-laboratorium in Terwispel (video)

CRV is bezig met een modernisatieslag en investeert in een nieuwe accommodatie voor de Delta Nucleus en het laboratorium. In januari werd een tijdelijk laboratorium geplaatst op de CRV-locatie in Terwispel.
Afkalven1

Mooi in beeld: de geboorte van een kalf

categorie Gezondheid
De middenplaat in het nieuwe CRV Magazine al gezien? De afbeelding is onderdeel van een mooie serie, die we u niet willen onthouden. De geboorte van een kalf en de zorg van de veehouder rondom de geboorte prachtig in beeld gebracht.
Stefan Mulder

Economie drijfveer op satellietbedrijf Mulder

Sinds de familie Mulder deelneemt aan het CRV-programma Delta Satelliet gaat de veestapel in de hoogste versnelling vooruit. Delta Satelliet is het programma waarmee veehouders voor een aantrekkelijke prijs embryo’s aankopen uit het fokprogramma. CRV heeft daarbij het recht om de allerhoogst getypeerde dieren terug te kopen. Stefan Mulder is... lees meer ›
ki-opgave

Tochtige dieren opgeven? Online of telefonisch!

Uw ki-opgaves regelen: dat kan online via VeeManager en nog eenvoudiger via de VeeManager App. Ook telefonisch is het – nu altijd! – mogelijk om uw tochtige dieren op te geven.