Nieuws

Merkeronderzoek

Meerwaarde voor iedere individuele melkveehouder

categorie Fokwaarden
Over merkerfokwaarden zijn veehouders Martijn van Mensvoort en Erik Rottink het snel met elkaar eens: genoomonderzoek biedt ongekende nieuwe mogelijkheden voor een effectiever fokbeleid. Erik Rottink en Martijn van Mensvoort zijn al enkele jaren deelnemer aan FokkerijData Plus. Daardoor beschikken ze over genoomfokwaarden van al hun dieren. Op het bedrijf... lees meer ›
Klaas Wietsma, voorzitter CRV-jongerencommissie regio noord

Veel belangstelling voor jongerenbijeenkomst

categorie Coöperatie
Zo’n 160 jongeren af op de CRV-jongerenbijeenkomsten in Joure en Spier en het was daarmee een groot succes. De voorzitter van de Jongerencommissie Noord Klaas Wietsma luidde beide avonden in.
gofastdochter2

G-Force internationaal in de kijker

categorie Stierennieuws
Over internationale aandacht heeft G-Force niet te klagen. CRV Duitsland pakte op Eurotier in Hannover afgelopen week uit met een aansprekende groep van de gerenommeerde fokstier.
crv-jongerenbijeenkomst-noord-2016

Alles over de kostprijs op CRV-jongerenbijeenkomst Noord

categorie Coöperatie
Twee boeiende bijeenkomsten voor jongeren in de regio Noord rond het thema 'Kostprijs in beeld.' De ervaring leert dat dit drukbezochte gelegenheden zijn rond onderwerpen die jongeren aanspreken en inspireren.
v.l.n.r. Wim Nijland, Bea Nijland, Thea Remmelink, Robbert Remmelink en Alfons Kraesgenberg met zijn zoon.

Veehouders winnen Uiergezondheid Awards 2016

categorie Gezondheid
Vorige week was de tiende editie van de UGA Uiergezondheid Award in de IJsselhallen in Zwolle. Veehouders Wim en Bea Nijland uit Holten en Robbert en Thea Remmelink uit Doetinchem wonnen de prijs namens de jury, Alfons Kraesgenberg uit Losser won de publieksprijs. UGA Uiergezondheid Awards De UGA Uiergezondheid Awards... lees meer ›