Stierennieuws

Stier in de spotlight: Delta Lunar

Stier in de spotlight: Delta Lunar

categorie Stierennieuws

Foktechnisch specialist Eric Lievens geeft op bijeenkomsten met veehouders graag enthousiaste presentaties over CRV-stieren uit het actuele aanbod.

Bijeenkomsten zijn even niet mogelijk, maar we willen u zijn enthousiaste stierverhalen niet onthouden. Daarom voegen we aan deze pagina wekelijks een nieuwe ‘Stier in de spotlight’ toe.

Deze week het laatste deel: Delta Lunar

Meer weten over zijn actuele fokwaarden of direct bestellen?
[icon typ…

lees meer ›
Stierenstal Harfsen

Stal Harfsen is nu vijfsterrenhotel voor CRV-stieren

categorie Stierennieuws

De stierenstal van CRV in Harfsen is ingrijpend verbouwd. ‘We hebben een vijfsterrenhotel voor onze stieren gerealiseerd en ook voor onze stalmedewerkers een hele prettige werkomgeving gecreëerd’, vertelt Leo Schooltink, teamleider stierlocatie Harfsen en Ambt Delden.

Op de spermaproductielocatie in Harfsen kunnen we nu 100 stieren in comfortabele strohokken van 27 vierkante meter huisvesten. De hokken zijn zo ingericht dat het welzijn voor de dieren maximaal is. Daarbij kan het werk zoveel mogelijk gemechaniseerd worden uitgevoerd en is een veilige werkomgeving voo…

lees meer ›
InSire Topstieren: Altitude

InSire Topstieren juni: Altitude en Nippon P

categorie Stierennieuws

Drouner Altitude en Delta Nippon P zijn in juni toegevoegd aan het aanbod van InSire Topstieren. Altitude en Nippon P zijn als InSire Topstier nu te bestellen in onze webshop.

Maak hieronder kennis met deze twee toppers of bekijk direct het totale actuele aanbod van InSire-TopStieren (zwartbont of roodbont) in onze webshop.

Drouner Altitude productiekracht uit exterieurfamilie
Over de kwaliteiten van de Aikokoefamilie raakt melkveehouder en fokker Harm Albring niet snel uitgepraat. Een groot deel van d…

lees meer ›
Kastaar

BWB-stier uitgelicht: Kastaar-dochters winnen elke dag aan vlees

categorie Stierennieuws

Een van de nieuwe stieren op de stierenkaart Belgisch witblauw van CRV is Kastaar van het Bareelhof. De nakomelingen van Kastaar worden vlot en licht geboren. Hun vleesexpressie komt vooral bij het ouder worden naar voren.

Maak hieronder kennis met deze topper of bekijk direct het totale actuele aanbod van BWB-stieren (zuiver) in onze webshop.

Kastaar (v. Attribut) is geboren op het bedrijf van Gilbert & Stijn Veulemans uit Glabbeek. De conformatie van de Kastaar-nakomelingen is met een fokwaarde …

lees meer ›
Têtu

BWB-stier uitgelicht: indrukwekkende Têtu de la Cou

categorie Stierennieuws

Een van de meer opvallende stieren in het witblauw aanbod van CRV is Têtu de la Cou. Niet alleen laat zijn origine (Oiseaux x Quiet x Accord) een breed gebruik toe, het is voornamelijk zijn gestalte en gewicht die indruk maken in de BBG-stallen van Ciney.

Maak hieronder kennis met deze topper of bekijk direct het totale actuele aanbod van BWB-stieren (zuiver) in onze webshop.

Têtu toont maat (+12), gewicht (1175 kilogram op 34 maanden) en veel lengte. Têtu is een Oiseau-zoon uit een dochter van Quiet-…

lees meer ›