Algemeen

melkproductiekenmerken mpr

Tip: mpr-melkmonsters vorstvrij bewaren

categorie Algemeen

In de winterperiode neemt de kans op vorst weer toe. Denkt u eraan de melkmonsters voor mpr vorstvrij te bewaren, totdat deze worden opgehaald door onze distributiemedewerker? Zo zorgt u ervoor dat u een correcte mpr-uitslag ontvangt.
Ook voor gebruikte monsterapparatuur voor mpr, zoals tru-testmeters en robotapparatuur is het belangrijk dat u ze op een vorstvrije plaats bewaart. Alvast bedankt voor uw medewerking.
 

lees meer ›
inseminator CRV

Aanpassingen btw-regeling voor CRV-klanten

categorie Algemeen

Wijzigingen in de btw-wetgeving hebben diverse gevolgen voor rundveehouders. De landbouwregeling is met ingang van 1 januari 2018 afgeschaft. Dat betekent dat alle landbouwers btw in rekening moeten brengen over hun belaste prestaties. Ook zijn er wijzigingen in btw-tarief.

Het afschaffen van de landbouwregeling heeft gevolgen voor veehouders die deelnamen aan deze regeling. Maakte u tot 1 januari 2018 ook gebruik van deze regeling? Dan adviseren we u om contact op te nemen met uw eigen financieel adviseur. Meer informatie over de afschaffing van deze landbouwregeli…

lees meer ›

Dienstverlening weer mogelijk op bedrijven met pluimvee

categorie Algemeen

Vanwege de uitbraak van vogelgriep in Biddinghuizen, afgelopen vrijdag, mocht CRV in het weekend geen rundveebedrijven bezoeken waar ook commercieel gehouden pluimvee aanwezig is. Inmiddels zijn de overheidsmaatregelen bijgesteld en kan de CRV-dienstverlening op bedrijven met pluimvee onder voorwaarden weer doorgang vinden.

De CRV-dienstverlening op rundveebedrijven ZONDER commercieel gehouden pluimvee kon en kan gewoon doorgang vinden.  Op rundveebedrijven waar tevens commercieel gehouden pluimvee aanwezig is, kan de CRV-dienstverlening doorgang vinden onder voorwa…

lees meer ›

Maak optimaal gebruik van de kortingen

categorie Algemeen

Een optimaal gebruik van de kortingsregelingen kan u al gauw een behoorlijke besparing opleveren. Door een combinatie van uw hoofdras met extra aankopen van BWB-gebruikskruisingen daalt uw gemiddelde dosisprijs aanzienlijk.

De spermaprijzen (exclusief btw) gelden vanaf 8 december 2017 tot en met 5 april 2018. Deze prijzen kunnen te allen tijde aangepast worden en levering is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de meest actuele prijzen en status van beschikbaarheid kunt u onze webshop raadplegen. De genoemde prijzen betreffen brutoprijzen. Hieronder vindt u ee…

lees meer ›
CRV-Boerindag

Nog enkele plaatsen voor CRV-Boerindag

categorie Algemeen

De CRV-Boerindag is een dag speciaal voor boerinnen. Het is een leerzame, gezellige dag met inspirerende sprekers, een keuze uit interessante workshops, een lichte lunch en u sluit de dag af met een boerenbuffet. En natuurlijk ontmoet u collega-boerinnen! Deze dag is gratis voor leden en/of klanten van CRV. 

Voor de CRV-Boerindag in regio Oost is dit jaar gekozen voor Zaal Verploegen in Wijchen, op dinsdag 7 november. De aanmeldingen voor deze dag stromen binnen. Enkele workshops zijn al vol, voor de overige workshops zijn nog een paar plekken vrij. Wilt u aanwezig …

lees meer ›