Algemeen

tarieven 2018-2019

CRV-tarieven 2018-2019

categorie Algemeen

Vanaf 1 september 2018 gelden de nieuwe tarieven 2018-2019 voor de diensten en producten van CRV. Uit duurzaamheidsoverwegingen wordt de tarievenkaart niet meer geprint en per post verstuurd. De CRV-tarieven zijn digitaal beschikbaar via deze website.

Bekijk hier de tarievenkaart 2018-2019.

Hebt u nog vragen over de tarievenkaart, neem dan contact op met CRV Klantenservice of uw veestapeladviseur.

lees meer ›

Programma voor fok- en veeteeltstudieclubs 2018-2019

categorie Algemeen

Hebt u het programma voor uw studieclub voor het komend seizoen al rond? CRV heeft voor het studieclubseizoen 2018-2019 diverse workshops en excursies samengesteld om veehouders verder te helpen bij het behalen van een hoger rendement en veel werkplezier.

 
Workshops

Grip op je veestapel
We weten heel veel over onze veestapel, maar hoe kunt u deze kennis maximaal en efficiënt inzetten om tot betere resultaten te komen?
Maximaal melken binnen uw grenzen
Welke mogelijkheden zijn er om zo efficiënt mogelijk te produceren binnen de fosfaatruimte op uw b…

lees meer ›
CRV-adviesraad

‘Ontzorgen wordt de nieuwe maat’

categorie Algemeen

De CRV-adviesraad werkt aan de toekomst. Welke koe willen we over vijf jaar melken en wat hebben melkveehouders daarvoor nodig? Dat zijn onder andere vragen waar de CRV-adviesraad zich over buigt. Ze vertalen de ontwikkelingen in de sector naar een visie op de toekomst en adviseren daarmee CRV. Want er is niet één type melkveebedrijf van de toekomst met één type koe.

Sinds eind april is de nieuwe adviesraad – een samenvoeging van Info- en Fokkerijraad – actief met als voorzitter Wichard Kievit, melkveehouder in Bunne. Met 11 melkveehouders uit de verschillende regio…

lees meer ›

Maak optimaal gebruik van de kortingen

categorie Algemeen, Efficiëntie

Een optimaal gebruik van de kortingsregelingen kan u al gauw een behoorlijke besparing opleveren. Door een combinatie van uw hoofdras met extra aankopen van bwb-gebruikskruisingen daalt uw gemiddelde dosisprijs aanzienlijk.

De spermaprijzen (exclusief btw) gelden vanaf 10 augustus tot en met 7 december 2018. Deze prijzen kunnen te allen tijde aangepast worden en levering is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de meest actuele prijzen en status van beschikbaarheid kunt u onze webshop raadplegen. De genoemde prijzen betreffen brutoprijzen. Hieronder vindt u een…

lees meer ›
Delta Alana

Delta Alana fokt indrukwekkend nageslacht

categorie Algemeen

Ze kalfde al zeven keer en heeft een indrukwekkende 114.864 kg levensproductie op haar naam staan. Vanaf het Delta-testbedrijf van de familie Vernooij in Schalkwijk ziet Delta Alana (Mascol x Lightning) haar nageslacht gestaag uitbreiden. En ook dat nageslacht maak indruk.

Eigenaar Arjen Vernooij vertelt over de 11-jarige Alana: ‘Ze wordt elk jaar beter! Ze heeft naast haar knappe uier ook beste klauwen. Sinds haar derde lactatie loopt ze elke UFF-wintershow mee in de kampioenskeuring en in 2014 deed ze mee aan de NRM.’ Niet voor niets werd ze in haar vierde lactati…

lees meer ›