Algemeen

Solerodochter Trien 573 van mts. Laan uit Woerden dochtergroep

Dochtergroep van veelzijdige Delta Solero op HHH-show

categorie Algemeen, Stierennieuws

Tijdens de HHH-show toont CRV voor het eerst een dochtergroep van de populaire stier Delta Solero. Solero scoort +8% voor Better Life Gezondheid en +16% voor Better Life Efficiëntie. Daarbij is hij met 286 NVI één van de hoogste beschikbare dochtergeteste stieren van dit moment. Delta Solero is vooral populair vanwege zijn veelzijdigheid.

De groep dochters zal bestaan uit derde-, vierde- en zelfs vijfdekalfsdieren. Deze laatrijpe dochters zijn niet te groot, hebben een goede productie met beste gehalten en kunnen deze goede productie makkelijk aan op goede en gezond…

lees meer ›
Fokken op Maat - fokkerijaanpak met HerdOptimizer

Haal meer uit Fokken op Maat

categorie Algemeen

Deelnemers aan Fokken op Maat gebruiken de online fokkerijapplicatie HerdOptimizer. Hierin zijn bijvoorbeeld de uitslagen van de merkertesten terug te vinden. Maar HerdOptimizer geeft nog veel meer inzicht in de veestapel. 

Om zoveel mogelijk nuttige informatie uit HerdOptimizer te halen, geven we een praktische en interactieve training aan deelnemers van Fokken op Maat. In de training maken we u wegwijs in het programma en er is ruimte om vragen te stellen. En natuurlijk gaat u zelf met HerdOptimizer aan de slag.
Zo haalt u nog meer uit uw Fokken op Maat- of Fokke…

lees meer ›
Frans Versteden, Delta Satelliet

Genetische aanleg is basis voor hoge gehalten en fraai exterieur

categorie Algemeen

Ruim vier jaar is Frans Versteden uit Oirschot nu deelnemer aan Delta Satelliet. De eerste embryo’s zijn uitgegroeid tot tweedekalfskoeien. Ze ontpoppen zich als producentes van veel melk met hoge gehalten. En daarbij voegen de nakomelingen uit het CRV-fokprogramma ook wat extra toe aan het exterieur van de veestapel van de fokkerijliefhebber.

Het was een opvallende groep die Frans Versteden liet zien op de wintershow Zuid-Nederland. De bedrijfscollectie bestond volledig uit volle zussen. Het drietal behaalde een verdienstelijke derde plaats en de met 89 punten inge…

lees meer ›
studieclubs

CRV-programma 2019-2020 voor fok- en veeteeltstudieclubs

categorie Algemeen

Wie wil er nu geen veestapel die gezond is, lang meegaat en gemakkelijk produceert? CRV helpt veehouders bij het halen van een hoger rendement en veel werkplezier. Daarom hebben we voor het nieuwe studieclubseizoen diverse workshops en excursies samengesteld. In overleg kunnen we uw studieclub ook een maatwerkprogramma aanbieden.

Meer informatie en aanvragen
Neem voor meer informatie of het aanvragen van een workshop of een excursie contact op met uw veestapeladviseur of onze klantenservice, telefoonnummer: 088-00 24…

lees meer ›
tarieven 2018-2019

CRV-tarieven 2019-2020

categorie Algemeen

Vanaf 1 september 2019 gelden de nieuwe tarieven 2019-2020 voor de diensten en producten van CRV. Uit duurzaamheidsoverwegingen ontvangen onze leden en klanten de tarievenkaart niet per post. De CRV-tarieven zijn daarom digitaal beschikbaar via deze website.

Bekijk hier de tarievenkaart 2019-2020.

Hebt u nog vragen over de tarievenkaart? Neem dan contact op met CRV Klantenservice of uw veestapeladviseur.

lees meer ›