Algemeen

tarieven

CRV-tarieven 2020-2021

categorie Algemeen

Vanaf 1 september 2020 gelden de nieuwe tarieven 2020-2021 voor de diensten en producten van CRV. Uit duurzaamheidsoverwegingen ontvangen onze leden en klanten de tarievenkaart niet per post. De CRV-tarieven zijn daarom digitaal beschikbaar via deze website.

Bekijk hier de tarievenkaart 2020-2021.

Hebt u nog vragen over de tarievenkaart? Neem dan contact op met CRV Klantenservice of uw veestapeladviseur.

lees meer ›

‘We willen het maximale uit onze veestapel halen’

categorie Algemeen

‘De ervaring leert dat de merkerfokwaarden van een dier vaak goed overeenstemmen met de prestaties in de praktijk’, vertelt Marcel Hemstede uit Ommen. Op het bedrijf dat hij samen met zijn ouders runt, wordt al bijna zes
jaar gebruikgemaakt van Fokken op Maat. ‘Zo komen we niet voor verrassingen te staan.’

Rekenen kan Marcel Hemstede wel. De 24-jarige melkveehouder heeft naast het bedrijf een parttimebaan als assistent-accountant. ‘Een vaars opfokken kost al gauw 1500 euro’, weet hij. ‘Dat geld steken we liever niet in een matig kalf. Om na een opfokperiode van twe…

lees meer ›
kortingen

Maak optimaal gebruik van onze kortingen

categorie Algemeen, Efficiëntie

Een optimaal gebruik van de kortingsregelingen kan u al gauw een behoorlijke besparing opleveren. Door een combinatie van uw hoofdras met extra aankopen van bwb-gebruikskruisingen daalt uw gemiddelde dosisprijs aanzienlijk.

De actuele spermaprijzen (exclusief btw) gelden vanaf 14 augustus tot en met 3 december 2020. Deze prijzen kunnen te allen tijde aangepast worden en levering is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de meest actuele prijzen en status van beschikbaarheid kunt u onze webshop raadplegen. De genoemde prijzen betreffen brutoprijzen. Hieronder vin…

lees meer ›
CRV-kinderoverall

Win een CRV-kinderoverall met de favoriete koeienfoto

categorie Algemeen

Heeft uw kind een favoriete koe? Maak een leuke foto van uw kind met die koe en win de enige echte CRV-kinderoverall! We leggen hieronder uit hoe de actie werkt.

Update 10 september:
Deze actie duurde tot 1 september. Het is niet meer mogelijk om foto’s in te sturen.
We zijn ontzettend blij verrast met alle mooie, leuke en lieve foto’s die we binnenkregen! Het is voor ons onmogelijk om daaruit een keuze te maken. Daarom krijgen ALLE KINDEREN die tijdens de actieperiode hun foto hebben ingezonden een overall.
Deelnemers die via deze site een foto hebben ingezonde…

lees meer ›
boerderijvakantie-pakket

CRV Boerderijvakantie-pakket

categorie Algemeen

De zomervakantie in Nederland is in sommige regio’s al begonnen. Veel Nederlanders gaan op vakantie in eigen land, ook de boerderijvakantie is daarbij populair. Daarom maakten wij een speciaal vakantiepakket voor kinderen die vakantie vieren op de boerderij. Zo wordt de boerderijvakantie nog leuker en ook leerzaam!

Hebt u een boerderijcamping met rundvee? Gebruik het vakantiepakket voor (de kinderen van) uw gasten.
Gaat u met uw kinderen naar een boerderijcamping met rundvee? Print het pakket uit en neem het mee om de vakantie nog leuker te maken!

Alle losse ond…

lees meer ›