Algemeen

inseminator CRV

Coronamaatregelen van CRV, 24 maart 7.30 uur 

categorie Algemeen

Laatste update: 24 maart 7.30 uur

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk af te remmen, neemt CRV diverse maatregelen. De reguliere dienstverlening aan onze veehouders gaat gewoon door, zo lang u als veehouder dat op prijs stelt! Hieronder een overzicht van de belangrijkste maatregelen. 

Onze buitendienstmedewerkers blijven u gewoon ondersteunen in uw dagelijkse werkzaamheden. MPR, insemineren, keuren van koeien, haren trekken voor merkeronderzoek, afleveren van sperma en materialen enz. gaan gewoon door zoals gepland. Stelt u geen prijs op zo’n be…

lees meer ›
Lowlands Gladiator

InSire Topstieren februari: Gladiator en Esbit

categorie Algemeen, Stierennieuws

Lowlands Gladiator en Delta Esbit zijn in de maand februari toegevoegd aan het aanbod van InSire Topstieren. Gladiator en Esbit zijn als InSire Topstier sinds deze maand te bestellen in onze webshop.

Maak hieronder kennis met deze twee toppers of bekijk direct het totale actuele aanbod van InSire-TopStieren (zwartbont of roodbont) in onze webshop.

Lowlands Gladiator staat garant voor winst op alle fronten
‘Zo’n beste koe heb ik in mijn carrière als veehouder nog nooit op stal gehad’, vertelt Wim Mos…

lees meer ›
Maatschap Stellingwerff uit Friesland

Alle kalveren in een ‘tijdmachine’ door merkeronderzoek

categorie Algemeen

Sinds drie jaar laat maatschap Stellingwerff van alle vaarskalveren een merkeronderzoek doen om de merkerfokwaarde te bepalen. Hierdoor kunnen de Friese veehouders beter passende paringen maken en de beste fokdieren nauwkeuriger selecteren. Een duidelijk stijgende lijn in fokwaarden is het bewijs dat de theorie werkt in de praktijk.

‘We wilden weleens weten wat we op stal hadden’, antwoordt Jacob Stellingwerff op de vraag wat de drijfveer was om deel te gaan nemen aan Fokken op Maat. Inmiddels zijn merkerfokwaarden niet meer weg te denken uit het fokkerijbeleid op h…

lees meer ›
Platform roodbont: Willy 248

Studieavond Platform Roodbont: ‘Roodbont met een spiertje; fraai of gewenst!’

categorie Algemeen

Roodbonte holsteinkoeien staan voor: een krachtige bouw, hoge gehaltes en een lange levensduur. In deze tijd met klimaat- en milieueisen is roodbont holstein meer en meer het type koe dat past op een modern melkveebedrijf.

Op dinsdag 7 januari 2020 organiseert Platform Roodbont de jaarlijkse studieavond met als thema: ‘Roodbont met een spiertje; fraai of gewenst!’ Twee sprekers gaan tijdens de studieavond hier verder op in:

Theun Vellinga, onderzoeker Wageningen UR
thema: ‘Dubbeldoel is zo gek nog niet’
Gerbrand van Burgsteden, Hoofd Stamboek & Registra…

lees meer ›
kortingen

Maak optimaal gebruik van onze kortingen

categorie Algemeen, Efficiëntie

Een optimaal gebruik van de kortingsregelingen kan u al gauw een behoorlijke besparing opleveren. Door een combinatie van uw hoofdras met extra aankopen van bwb-gebruikskruisingen daalt uw gemiddelde dosisprijs aanzienlijk.

De actuele spermaprijzen (exclusief btw) gelden vanaf 6 december 2019 tot en met 9 april 2020. Deze prijzen kunnen te allen tijde aangepast worden en levering is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de meest actuele prijzen en status van beschikbaarheid kunt u onze webshop raadplegen. De genoemde prijzen betreffen brutoprijzen. Hieronder vi…

lees meer ›