Evenementen

Terugkijken online stierenpresentatie

Donderdagavond 10 december vond de online stierenpresentatie van CRV plaats. Hierin gaven Joris van Laerhoven (specialist veestapelmanagement) en Irma Scholman-de Wit (veestapeladviseur en inseminator) een uitgebreide toelichting op diverse fok- en InSire-Topstieren die onder andere in de CRV-stierenstallen in Giekerk zijn gehuisvest. Ook werd er nader ingegaan op de CRV-indexen CRV-Gezondheid en CRV Efficiëntie en de nieuwste fokwaarde voerefficiëntie.

De getoonde stieren helpen u om een gezonde en efficiëntie veestapel te realiseren. Want zoals u weet staat CRV vo…

lees meer ›

Digitaal alternatief voor najaarsbeurzen

categorie Evenementen

Waar u ons normaal gesproken met een stand op de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg en Gorinchem en met een dochtergroep op de HHH-show aantrof, neemt CRV het resterende kalenderjaar 2020 geen deel aan beurzen en shows. De verwachting is dat we dit standpunt blijven handhaven voor de eerste helft van 2021. De reden achter dit besluit is corona en de daarbij geldende restricties.

Webinars
In plaats van fysieke beurzen en shows gaan we u via de digitale weg van nieuws en informatie voorzien. Zo heeft u op 8 september onze eerste online stierenpresentatie …

lees meer ›
online stierenpresentatie

Online holstein stierenpresentatie op 8 september

Midden augustus is de indexdraai geweest en heeft u onze brochure Stierenaanbod per post of digitaal ontvangen. Zoals u hierin ziet, staat CRV voor gezonde koeien met een functioneel exterieur die een uitstekende productie met prima gehalten realiseren. Graag stellen we binnenkort een aantal stieren nader aan u voor!

Best passende stier
De basis van fokkerij is een passende stierkeuze. Zoals u van ons gewend bent bieden wij u een ruim aanbod holsteinstieren. Maar hoe kies je nu de best passende stier?
Graag nodigen wij u uit voor een online stierenpresentatie (web…

lees meer ›

Uitstel ‘Week van de voerefficiëntie’

categorie Evenementen

Als gevolg van de situatie met betrekking tot het coronavirus, heeft CRV samen met de vijf melkveehouders en haar partners besloten de ‘Week van de voerefficiëntie’ niet door te laten gaan.

Deze week, die plaats zou vinden van maandag 16 maart tot en met vrijdag 20 maart op vijf verschillende melkveebedrijven, wordt verplaatst naar een ander moment. Wanneer precies zal bekend worden gemaakt, zodra de situatie rondom het coronavirus dat weer toelaat. Alle veehouders die zich de afgelopen weken via de site www.weekvandevoerefficientie.nl hebben aangemeld, krijgen hie…

lees meer ›
jongerenavonden

Jongerenavonden: ‘Hoe zorgt fokkerij voor een gezonde koe?’ uitgesteld

In verband met de situatie rondom het coronavirus, zijn de jongerenavonden uitgesteld. Wanneer de situatie het toelaat, plannen we de avonden opnieuw!

Een gezonde veestapel is een belangrijke pijler onder een goed presterende veestapel en zorgt voor continuïteit van jouw bedrijf. Dit onderwerp staat dan ook centraal tijdens de CRV-jongerenavonden.

We nodigen jongeren van harte uit voor deze interessante en praktijkgerichte jongerenavonden in het midden en zuiden van Nederland.
Programma

19.15-19….

lees meer ›