Evenementen

online stierenpresentatie

Online holstein stierenpresentatie op 8 september

Midden augustus is de indexdraai geweest en heeft u onze brochure Stierenaanbod per post of digitaal ontvangen. Zoals u hierin ziet, staat CRV voor gezonde koeien met een functioneel exterieur die een uitstekende productie met prima gehalten realiseren. Graag stellen we binnenkort een aantal stieren nader aan u voor!

Best passende stier
De basis van fokkerij is een passende stierkeuze. Zoals u van ons gewend bent bieden wij u een ruim aanbod holsteinstieren. Maar hoe kies je nu de best passende stier?
Graag nodigen wij u uit voor een online stierenpresentatie (web…

lees meer ›

Uitstel ‘Week van de voerefficiëntie’

categorie Evenementen

Als gevolg van de situatie met betrekking tot het coronavirus, heeft CRV samen met de vijf melkveehouders en haar partners besloten de ‘Week van de voerefficiëntie’ niet door te laten gaan.

Deze week, die plaats zou vinden van maandag 16 maart tot en met vrijdag 20 maart op vijf verschillende melkveebedrijven, wordt verplaatst naar een ander moment. Wanneer precies zal bekend worden gemaakt, zodra de situatie rondom het coronavirus dat weer toelaat. Alle veehouders die zich de afgelopen weken via de site www.weekvandevoerefficientie.nl hebben aangemeld, krijgen hie…

lees meer ›
jongerenavonden

Jongerenavonden: ‘Hoe zorgt fokkerij voor een gezonde koe?’ uitgesteld

In verband met de situatie rondom het coronavirus, zijn de jongerenavonden uitgesteld. Wanneer de situatie het toelaat, plannen we de avonden opnieuw!

Een gezonde veestapel is een belangrijke pijler onder een goed presterende veestapel en zorgt voor continuïteit van jouw bedrijf. Dit onderwerp staat dan ook centraal tijdens de CRV-jongerenavonden.

We nodigen jongeren van harte uit voor deze interessante en praktijkgerichte jongerenavonden in het midden en zuiden van Nederland.
Programma

19.15-19….

lees meer ›
week van de voerefficiëntie

Laat u bijpraten tijdens de ‘Week van de voerefficiëntie’

In verband met de situatie rondom het coronavirus, is de Week van de voerefficiëntie uitgesteld. Wanneer de situatie het toelaat, plannen we dit evenement opnieuw!

Voerefficiëntie wordt steeds belangrijker in de melkveehouderij. Hoe efficiënter een koe omgaat met voer, hoe beter. Dat is goed voor uw portemonnee én goed voor het milieu.

CRV en haar kennispartner Veeteelt organiseren daarom samen met partners van 16 tot en met 20 maart de ‘Week van de voerefficiëntie’. Elke dag van de week zet één van de…

lees meer ›
mrij-dag

MRIJ-dag: thema optimale jongveeopfok

categorie Evenementen
In verband met de situatie rondom het coronavirus, is de mrij-dag in regio Zuid-West op 23 maart uitgesteld.

Graag heten we u van harte welkom op de mrij-dag in uw regio. Op deze bijeenkomsten, in samenwerking met de studieverenigingen MRIJ Oost en MRIJ Zuid, hebben we een interessant programma. Onze sprekers vertellen u graag meer over een optimale jongveeopfok.

Natuurlijk komt ook het mrij-fokprogramma en ons stierenaanbod aan de orde. We eindigen deze dag met een interessante bedrijfsexcursie. De …

lees meer ›