Coöperatie

Districtwebinars van Coöperatie CRV

categorie Coöperatie

Uw districtsbestuur nodigt u van harte uit voor de districts webinars. Geen fysieke ontmoeting, maar een modern alternatief: live webinars, ook voor vleesveeleden.

Tijdens het webinar bespreekt uw districtsbestuur het afgelopen boekjaar, is er een boeiende reportage of spreker(s) en gelegenheid tot het stellen van vragen via de chat. U wordt geïnformeerd over actuele onderwerpen binnen Coöperatie CRV. De webinars starten om 13.15 uur en duren maximaal 45 minuten.

Via deze link vindt u een totaaloverzicht van alle coöperatie-webinars die dit voorjaar plaatsvinden.

lees meer ›

Knutselen voor Sinterklaas – Maak je eigen koe

categorie Coöperatie

Maak nu zelf je eigen koe van een melkpak. Leuk om als surprise voor Sinterklaas te gebruiken!

Wat heb je nodig:

Leeg melkpak
Uitgeprinte delen
Schaar
Lijm of pritstift
Viltstiften of kleurpotloden

Wat moet je doen:

De basis van de koe is een melkpak. Was het melkpak af en laat het goed drogen.
Print deze figuren uit, of teken de figuren netjes over op een wit blaadje:     
Kleur de vlekken met een rode of zwarte viltstift in zodat je een rood- of zwartbonte koe krijgt.
Plak daarna het blad rond het lege melkpak. Neem dan de andere …

lees meer ›
knutselen in de herfst

Kinderpakket voor de herfstvakantie

categorie Coöperatie

De herfst is begonnen! Ook de herfstvakantie staat binnenkort weer voor de deur. Daarom maakten we een speciaal doe-pakket voor kinderen die in de herfst(vakantie) graag bezig zijn met het thema ‘koe’! 

Knutselen met kastanjes, een herfstige kleurplaat en een boerderij-memory-spel, dat zijn de onderdelen van het herfstpakket. Het pakket is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd, zowel voor kinderen die zelf op een boerderij wonen als voor kinderen die vakantie vieren op een (kampeer)boerderij!

Het memoryspel en de kleurplaat zijn hieronder te downloaden …

lees meer ›
cowheroes

Hartverwarmende motivaties voor #cowheroes

categorie Coöperatie

‘Opa is een #cowhero omdat hij geen moment getwijfeld heeft om ook tijdens de lockdown dagelijks zijn werk op ons melkveebedrijf te blijven doen.’

Het is zo maar één van de vele lieve, hartverwarmende en ontroerende reacties die binnen kwamen op de actie ‘verras één van jouw #cowheroes met een thermo mok’. Met deze actie zette CRV de stille hardwerkende helden in het zonnetje, die tijdens de coronacrisis dag en nacht zijn blijven zorgen voor hun koeien. Deelnemers aan deze actie konden iemand uit hun omgeving laten verrassen met een speciale thermo mok.

 
M…

lees meer ›
#cowheroes

Verras één van uw #cowheroes met een exclusieve thermomok

categorie Coöperatie

Inmiddels begint het openbare leven in een groot deel van de wereld weer langzaam op gang te komen sinds het uitbreken van de coronapandemie. Maar op de boerenbedrijven heeft er niets stilgestaan. Veehouders werkten en werken nog altijd dag en nacht om voor hun koeien te zorgen en voedsel te produceren. Om deze stille hardwerkende helden in het zonnetje te zetten, organiseert CRV de actie ‘trots op onze #cowheroes’.

Kent u in uw omgeving iemand die dagelijks met koeien werkt en vindt u dat hij of zij een held is? Dan kunt u diegene laten verrassen met een presentje …

lees meer ›