Coöperatie

jongerenavonden

Jongerenavonden: ‘Hoe zorgt fokkerij voor een gezonde koe?’ uitgesteld

In verband met de situatie rondom het coronavirus, zijn de jongerenavonden uitgesteld. Wanneer de situatie het toelaat, plannen we de avonden opnieuw!

Een gezonde veestapel is een belangrijke pijler onder een goed presterende veestapel en zorgt voor continuïteit van jouw bedrijf. Dit onderwerp staat dan ook centraal tijdens de CRV-jongerenavonden.

We nodigen jongeren van harte uit voor deze interessante en praktijkgerichte jongerenavonden in het midden en zuiden van Nederland.
Programma

19.15-19….

lees meer ›
districtsbijeenkomsten

Graag ontmoeten we u op de CRV-Districtsbijeenkomsten 2020

categorie Coöperatie

Van 13 januari tot 6 maart 2020 vinden de jaarlijkse districtsbijeenkomsten plaats voor alle leden van de Coöperatie CRV. Graag blikken we met u terug op de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en u krijgt een toelichting op de jaarcijfers van de plaatselijke hoofdbestuurder.

Daarnaast nemen wij u mee in de actualiteiten van de coöperatie en de holding. Dit combineren wij met een bedrijfsbezoek/gastspreker. Bij de ochtendbijeenkomsten is een lunch inbegrepen. Bij de avondbijeenkomsten zal een spreker met praktijkervaring een inleiding houden.
Aanmelden
Voor de C…

lees meer ›
jaarverslag boekjaar 2018-2019

CRV investeert ledenvoordeel van boekjaar 2018-2019 in extra innovatie

Na een recordjaar 2017-2018 heeft CRV opnieuw een goed boekjaar achter de rug. Ondanks een forse krimp in de veestapel in Nederland, bleef de daling van de omzet beperkt tot twee procent, onder andere door de introductie van nieuwe producten, zoals de FosfaatPlanner.

De dalende omzet op de coöperatieve thuismarkt wordt bovendien voor een belangrijk deel gecompenseerd door groei in het buitenland.

 
Solvabiliteit blijft zeer robuust
Het bedrijfsresultaat bereikte afgelopen boekjaar niet het niveau van het vorige boekjaar, maar was met 4,3 miljoen (3,8 na b…

lees meer ›

CRV-Boerindagen 2019 groot succes

categorie Coöperatie

Gezellig, leerzaam en inspirerend, dat vat de CRV-Boerindagen van 2019 in drie woorden samen. Op beide CRV-Boerindagen, op 12 november in het Twentse Markelo en op 19 november in het Vlaamse Torhout, ontvingen we ruim 350 boerinnen. De boerinnen kwamen voor ontmoeting, kennis en gezelligheid, en dat kregen ze volop. 

Ronald Rongen had wederom de eer om als man de CRV-Boerindag te openen. Ronald is ‘cowmunicator’ en gaf tips en praktische voorbeelden over het gedrag van koeien. Wist je dat bijvoorbeeld de kleur van de koeborstel al een verschil kan maken in de koppel…

lees meer ›
jongerenavonden

CRV-jongerenavonden: Welk type ondernemer ben ik?

categorie Coöperatie

De jongerenraad Noord van CRV organiseert dit jaar tijdens de jongerenavonden een interactieve workshop die in het teken staat van bedrijfsovername en het ondernemerschap.

Een overname is een grote stap, daarbij is een goede onderlinge communicatie zeer belangrijk. Anton de Boer van adviesbureau De Boer C.S. zal ons deze avond meenemen in wat belangrijk is bij ondernemen zoals generatieverschillen, drijfveren en ondernemerschap.
Het belooft een interessante en gezellige avond te worden!
Programma jongerenavonden

19:30 uur inloop en ontvangst
20:00 uur Anto…

lees meer ›