Coöperatie

online veebeoordelen

En de winnaars van het online veebeoordelen zijn……

categorie Coöperatie

Bijna 200 veehouders uit Nederland en Vlaanderen bogen zich de afgelopen weken over de plaatsing van acht roodbonte en acht zwartbonte dieren in de tweede editie van onze competitie online veebeoordelen. Ook waren er deelnemers uit Duitsland, Denemarken en Brazilië. De meeste veehouders deden mee in zowel de roodbonte als de zwartbonte rubrieken. 

Het online veebeoordelen was zeker geen gemakkelijke klus, zo blijkt uit de uitslag. In de zwartbontcompetitie waren er uiteindelijk slechts twee deelnemers die de acht dieren exact hetzelfde plaatsten als de jury. Bij roo…

lees meer ›

Plaatsing online competitie veebeoordelen zwartbont

categorie Coöperatie

De jury van de zwartbontcompetitie van de online competitie veebeoordelen werd gevormd door Daniël Vermeire en Jacco Posthumus, stamboekinspecteurs van Coöperatie CRV. Ook zij bepaalden hun plaatsing aan de hand van deze foto’s. Ze beschikten dus niet over meer informatie dan de deelnemers.

‘We zagen veel kwalitatief goede dieren die we mochten beoordelen’, vertellen de stamboekinspecteurs van coöperatie CRV. Daniël Vermeire beoordeelde de vaarzen en Jacco Posthumus bepaalde de volgorde bij de oudere dieren.
Vaarzen zwartbont
Daniël geeft aan: ‘Deze kwalitatieve v…

lees meer ›

Plaatsing online competitie veebeoordelen roodbont

categorie Coöperatie

De jury van de roodbontcompetitie van de online competitie veebeoordelen werd gevormd door Hielke van der Gaast en Erik Nijenhuis, stamboekinspecteurs van Coöperatie CRV. Ook zij bepaalden hun plaatsing aan de hand van deze foto’s. Ze beschikten dus niet over meer informatie dan de deelnemers.

‘We vonden het erg leuk om deze dieren te mogen beoordelen en op volgorde te mogen zetten’, vertellen de stamboekinspecteurs van coöperatie CRV. Hielke van der Gaast beoordeelde de vaarzen en Erik Nijenhuis bepaalde de volgorde bij de oudere dieren.
Vaarzen roodbont
De gepla…

lees meer ›
pasen

CRV wenst ook alle kinderen gezellige Paasdagen  

categorie Coöperatie

Bij Pasen denken we snel aan paaseieren en paashazen. Maar omdat we bij CRV nu eenmaal dol zijn op koeien, delen we met Pasen graag een ‘loeigoed’ cupcakerecept en een kleurplaat met een paaskalfje. 

Speciale pagina voor de kinderen (of volwassenen) die graag creatief bezig zijn tijdens de paasdagen!

Paaskleurplaat
Maak jij een mooie paastekening voor je vader of moeder, je opa of oma?
Klik hier om de CRV-paaskleurplaat te downloaden.

 

Maak zelf koeien-cupcakes
Geniet deze paasdagen ook…

lees meer ›
Young CRV

CRV introduceert Young CRV

categorie Coöperatie

CRV introduceert Young CRV. Jongeren tussen de 16 en 36 jaar met interesse in de rundveehouderij kunnen lid worden! 

Young CRV is de volgende generatie CRV. Het programma biedt jongeren de mogelijkheid om te leren en te netwerken via een breed scala aan activiteiten. Behalve het netwerken en leren, gaan clubleden leuke CRV-voordelen ervaren. En natuurlijk mag de fun ook niet ontbreken! Zodra het weer kan, ontmoeten ze elkaar en dan het liefst tussen de koeien. Jongeren hoeven niet op een rundveebedrijf te wonen of te werken om lid te worden van Young CRV.

Alle in…

lees meer ›