Coöperatie

Coöperatie CRV neemt zelf uitvoering stamboekactiviteiten ter hand

De Coöperatie Koninklijke CRV u.a. gaat de stamboekactiviteiten waarvoor ze erkend en verantwoordelijk is uiterlijk vanaf 1 november 2018 in eigen beheer uitvoeren. Het hoofdbestuur van de coöperatie nam dit besluit in het kader van de nieuwe Europese fokkerijverordening, en om een transparantere scheiding tussen stamboekactiviteiten enerzijds en bedrijfsactiviteiten van de werkmaatschappij CRV b.v. anderzijds te bewerkstelligen.

De Coöperatie CRV besteedt momenteel een groot deel van de uitvoering van stamboekactiviteiten uit aan haar werkmaatschappij CRV b.v.. In …

lees meer ›

CRV-Boerindag 2017 in Wijchen: wederom een topdag

categorie Coöperatie

De eerste CRV-Boerindag van 2017 in Wijchen was weer een topdag voor de bijna 200 aanwezige boerinnen. Dat blijkt wel uit de vele lachende gezichten die op de foto’s van deze dag voorbijkomen.

De boerindag in Wijchen werd geopend door Irene van der Aart. Deze Amsterdamse cabaretière heeft een Achterhoekse boer aan de haak geslagen en vertelde op zeer  humoristische wijze over haar belevenissen op de boerderij. Voor de boerinnen in de zaal was het een feest van herkenning en de tranen van het lachen zorgden voor de nodige uitgelopen mascara.

[gallery columns=”2″ l…

lees meer ›
vleesvee manifestatie

Zien we u op de Nationale Vleesvee Manifestatie?

categorie Coöperatie

Net als twee jaar geleden organiseert de Federatie Vleesveestamboeken Nederland weer de Nationale Vleesvee Manifestatie. Op 14 oktober 2017 komen in de IJsselhallen in Zwolle negen vleesveestamboeken bijeen voor hun nationale keuring of demonstratiegroep.

Op zaterdagochtend staan de individuele keuringen op het programma. In totaal hebben ruim 100 inzenders meer dan 350 dieren ingeschreven. ’s Middags is er gelegenheid om de bedrijfsgroepen te bekijken, waarna de kampioenschappen plaatsvinden. Hoogtepunt van de dag is de bekendmaking van de nationaal kampioen mannel…

lees meer ›
CRV-Fokkerijdag speciaal voor boerinnen

Speciale fokkerijdag voor boerinnen

categorie Coöperatie

Onder te titel ‘Boerin aan zet’ organiseert CRV speciaal voor boerinnen op verschillende Delta-testbedrijven een fokkerijdag. Kijk snel welk van deze dagen in uw agenda past!

Voor een optimale veestapel gaan fokkerij en de zorg voor de dieren hand in hand. Een goede verzorging van de drachtige dieren is nog maar het begin van zo’n optimale veestapel. Vervolgens is de kalveropfok van cruciaal belang. Dikwijls is hierbij de boerin aan zet is. Maar hoe selecteert u de koeien en pinken waarbij u het beste (vrouwelijk) sperma inzet voor de volgende generatie? En welke …

lees meer ›
De nieuwe CRV-tarieven zijn geldig vanaf 1 september 2017

CRV-tarieven 2017-2018

categorie Coöperatie

Vanaf 1 september 2017 gelden de nieuwe tarieven voor de diensten en producten van CRV. Uit duurzaamheidsoverwegingen wordt de tarievenkaart niet meer geprint en per post verstuurd. De CRV-tarieven zijn  digitaal beschikbaar via deze website.

Bekijk hier de tarievenkaart 2017-2018.

Hebt u nog vragen over de tarievenkaart, neem dan contact op met CRV Klantenservice of uw veestapeladviseur.

lees meer ›