Kijkje achter de schermen in Beers (video)

categorie Coöperatie, Levensduur
26
nov
2014
0
Reacties
Open dag Beers

CRV hecht veel belang aan het continu verbeteren van alle facetten van de veestapel. Dit komt mede voort uit onze coöperatieve gedachte. In het nieuwe keuzeprogramma voor fok- en veeteeltstudieclubs stelt CRV de veestapel centraal. Zo verzorgt CRV o.a. presentaties over ‘Fokkerijstrategie en fokkerijplan’ en ‘Efficiëntie en vruchtbaarheid’.

Het programma voor studieclubs bood dit jaar ook de unieke gelegenheid tot een kijkje achter de schermen van CRV’s fokprogramma.

Stierenstal Beers open voor publiek
Op 5, 12 en 19 november stonden de deuren van onze stierenstal in Beers open voor studieclubs. Binnen een mum van tijd was het aantal plaatsen voor het compleet verzorgde dagprogramma volgeboekt. Onder grote belangstelling werden de groepen rondgeleid door het Veeteeltmuseum en bijgepraat over CRV’s holstein-fokprogramma. Natuurlijk was de live presentatie van de stieren het moment suprême. Een unieke kans om de oudgedienden zoals Kodak en nieuwe toppers zoals Anchorman en Nano P in levende lijve te bekijken! Acht stieren werden aan de hand getoond door een van de medewerkers van de fokstal. Vanuit een skybox konden de stieren bekeken worden.

Geïnteresseerd in nieuwe open dagen in 2015? Geef dit dan aan bij klantenservice:
088 00 24 440 / klantenservice.nl@crv4all.com

Bekijk hieronder een impressie van de studieclubdagen in Beers. Houd ons YouTube-kanaal in de gaten voor de opnames per stier!