Waarmee kunnen we u helpen?

Waar kan ik DNA-oormerken bestellen?

Een oorbiopt voor DNA onderzoek moet DNA conserverende vloeistof bevatten. 
Er zijn op dit moment twee typen DNA-oormerken beschikbaar. Dat zijn de Allflex van leverancier Hut en de Q-Flex van leverancier B-Flex.

Allflex
U bestelt de oormerken rechtsreeks bij de leverancier Hut. Bij uw bestelling ontvangt u retourenveloppen voor de GD en voor CRV. 

De Allflex oormerken werken met één buisje waar een heldere vloeistof in zit. Deze kunnen zowel voor DNA-onderzoek, BVD-onderzoek als de combinatie van BVD-onderzoek en DNA-onderzoek gebruikt worden.

Als u BVD-onderzoek wil laten uitvoeren of de combinatie van BVD-onderzoek en DNA-onderzoek stuurt u het buisje naar de GD. Als u alleen DNA-onderzoek wil laten uitvoeren stuurt u het buisje naar CRV.

Voor meer informatie gaat u naar: www.hut.nl

Q-flex
U bestelt de oormerken rechtstreeks bij de leverancier B-Flex. Bij uw bestelling ontvangt u retourenveloppen voor de GD en voor CRV. 
De Q-flex oormerken werken met twee buisjes. Het ene buisje bevat een roze vloeistof en is bedoeld voor DNA-onderzoek, het andere buisje is droog (deze bevat geen vloeistof) en is bedoeld voor BVD-onderzoek.

Als u BVD-onderzoek wil laten uitvoeren, stuurt u het droge buisje naar de GD. Als u DNA-onderzoek wil laten uitvoeren stuurt u het buisje met de roze vloeistof naar CRV. Als u beide onderzoeken wil laten uitvoeren stuurt u het droge buisje naar de GD en het buisje met de roze vloeistof naar CRV.

Voor meer informatie gaat u naar: www.bflexoormerken.nl.

Zie de bijlage hieronder voor meer informatie over oorbiopten.

Bijlage:  Oorbiopten ALLFLEX en BFLEX.pdf

Heeft deze informatie u geholpen?
Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Contact met CRV

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Contact