Waarmee kunnen we u helpen?

Waar kan ik DNA-oormerken bestellen?

Een oorbiopt voor DNA onderzoek moet DNA conserverende vloeistof bevatten. 
Er zijn op dit moment twee typen DNA-oormerken beschikbaar. Dat zijn de Allflex van leverancier Hut en de Q-Flex van leverancier B-Flex.

Allflex
U bestelt de oormerken rechtsreeks bij de leverancier Hut. U ontvangt bij de oormerken een brief waarin staat waar u retourenveloppen kunt aanvragen. Voor BVD onderzoek en BVD onderzoek met aansluitend merkeronderzoek bestelt u enveloppen bij de GD, voor alleen merkeronderzoek bestelt u enveloppen bij CRV.

De Allflex oormerken werken met één buisje waar een heldere vloeistof in zit. Deze kunnen zowel voor DNA-onderzoek, BVD-onderzoek als de combinatie van BVD-onderzoek en DNA-onderzoek gebruikt worden.

Als u BVD-onderzoek wilt laten uitvoeren, of de combinatie van BVD-onderzoek en merkeronderzoek, stuurt u het buisje naar de GD. Meld de biopten die in aanmerking komen voor BVD onderzoek eerst aan via VeeOnline, of via het aanmeldformulier voor BVD van de GD. Kijk voor meer informatie op www.gddiergezondheid.nl/bvdoorbiopten of neem telefonisch contact op met de GD (0900-1770). Stuur het buisje naar CRV als u alleen merkeronderzoek wil laten uitvoeren. Gratis bubbel-enveloppen bestelt u in onze webshop door te kiezen voor de besteloptie geplande levering. Voor een snelle levering betaalt u €15,- verzendkosten.

Voor meer informatie gaat u naar www.hut.nl

Q-flex
U bestelt de oormerken rechtstreeks bij de leverancier B-Flex. Bij uw bestelling ontvangt u retourenveloppen voor de GD en voor CRV. 
De Q-flex oormerken werken met twee buisjes. Het ene buisje bevat een roze vloeistof en is bedoeld voor DNA-onderzoek, het andere buisje is droog (deze bevat geen vloeistof) en is bedoeld voor BVD-onderzoek.

Als u BVD-onderzoek wil laten uitvoeren, stuurt u het droge buisje naar de GD. Als u DNA-onderzoek wil laten uitvoeren stuurt u het buisje met de roze vloeistof naar CRV. Als u beide onderzoeken wil laten uitvoeren stuurt u het droge buisje naar de GD en het buisje met de roze vloeistof naar CRV.

Voor meer informatie gaat u naar www.bflexoormerken.nl.

Zie de bijlage hieronder voor meer informatie over oorbiopten.

Bijlage:  Oorbiopten ALLFLEX en BFLEX.pdf

Heeft deze informatie u geholpen?

  Heeft u niet gevonden wat u zocht?

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  Contact met CRV

  Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

  Contact