Waarmee kunnen we u helpen?

Hoe werkt digitale facturatie?

U krijgt namens CRV een e-mail van Z factuur. Daarin is ook een pdf-versie opgenomen van uw factuur. U kunt deze zelf opslaan op uw computer. 

In dezelfde e-mail vindt u ook een link naar de portal van Z factuur. Door deze link aan te klikken kunt u inloggen op uw bedrijfseigen portal. Mocht deze eigen portal nog niet aangemaakt zijn voor een van uw andere leveranciers die via ZET Solutions de digitale factuur aanleveren, dan kunt u via dezelfde link een eigen portal voor Z factuur aanmaken. In deze eigen portal vindt u steeds de CRV-factuur in pdf-formaat terug en heeft u de mogelijkheid om ook de facturen van andere leveranciers te ontvangen en digitaal te archiveren. Ook is het mogelijk om uw facturen te printen en worden deze hier standaard zeven jaar bewaard. Het gebruik van deze portal van ZET Solutions wordt u kosteloos aangeboden door CRV. Voor elke volgende CRV-factuur ontvangt u een notificatie per e-mail.

In de bedrijfseigen portal vindt u ook een xml-versie van uw factuur. Deze xml-versie kan in verschillende boekhoudpakketten worden ingelezen, waardoor u de gegevens niet meer handmatig hoeft over te nemen. 

Als extra optie is het via Z factuur mogelijk om uw CRV-factuur automatisch te koppelen aan uw eigen boekhoudpakket. U betaalt hiervoor – verrekend via Z factuur – eenmalig € 25 en € 5 per jaar. 

Heeft deze informatie u geholpen?

  Heeft u niet gevonden wat u zocht?

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  Contact met CRV

  Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

  Contact