CRV-jongerenavond ‘Vruchtbaar geld verdienen’

CRV-jongerenavond

Vruchtbaarheid is een belangrijke pijler onder een goed presterende veestapel en zorgt voor continuïteit van jouw bedrijf. Dit onderwerp staat dan ook centraal tijdens de CRV-jongerenavond. We nodigen je van harte uit voor deze interessante en gezellige avond waar je zelf aan zet bent.

Om 18.00 uur ontvangen we je op een melkveebedrijf met frites en snacks. Vanaf 18.30 uur maak je een actieve rondgang over het bedrijf. Kijk zelf wat aandacht verdiend of wat juist erg goed loopt op dit bedrijf. Laat je informeren door specialisten op het gebied van vruchtbaarheid en natuurlijk door de veehouder zelf. Jouw bevindingen komen in het tweede gedeelte van de avond uitgebreid aan bod. Aansluitend vertrekken we naar een zaal in de buurt voor een bedrijfspresentatie van de melkveehouder.

 

Toekomstplannen

De veehouder vertelt je welke keuzes heeft hij gemaakt, waar hij tegenaan loopt en wat de toekomstplannen zijn. Hierna geeft een vruchtbaarheidsspecialist van CRV een praktische uitleg over vruchtbaarheid naar aanleiding van jullie bevindingen op het gastbedrijf. En vertelt een Ovalertopstartcoach wat je met de Ovalert-sensor kan doen in relatie tot gezondheid. Rond 22.00 uur sluiten we de avond af.

 

Meer weten?

Neem dan contact op met Gerard van der Weijst, medewerker verenigingszaken, tel.: 06-22 491 835 of Gerard.van.der.Weijst@crv4all.com

 

Aanmelden CRV-jongerenavond