‘Merci’ voor deelnemers FokkerijData Plus

19
jul
2016
0
Reacties
Melkveehouder Gerard Baak tussen de Atlantic dochters.

Samen met onze klanten komen we vooruit in de fokkerij. Melkveehouders leveren CRV waardevolle data aan die het mogelijk maken om kengetallen te ontwikkelen en het effect ervan te onderzoeken. Vooral de deelnemers aan FokkerijData Plus dragen hun steentje bij. Daarom voor hen een welgemeende ‘Merci’!

Persoonlijk bedankje
Onlangs hebben we een onderzoek uitgevoerd naar het effect van de CRV-fokkerijgetallen Better Life Gezondheid en Better Life Efficiency. Er deden bijna 300 bedrijven aan mee, allemaal deelnemers van het programma FokkerijData Plus. We zijn erg blij met de positieve resultaten uit het onderzoek. Onze veestapeladviseurs gingen op pad met Merci-chocolade om de uitkomsten met de melkveehouders te delen. Hier een selectie van hun reacties. Bekijk ze allemaal via onze Facebookpagina.

 

IMG-20160719-WA0009

‘We zien gewoon dat het werkt. Uit testperiode 7 Deputy’s aan de melk. Supervaarzen qua melk en exterieur en Better Life kenmerken. We gaan er zeker mee door.’ – Otto Wiggers, Haarle

 

Hendrik de Vries

‘Heldere cijfers geven duidelijkheid voor het management’. – Hendrik de Vries, Niekerk (Gr)

 

IMG-20160719-WA0007‘En verschillen dat er zijn en dat met volle zussen!’ – Rik Vandael, Molenbeersel.

 

IMG-20160719-WA0027

‘Dat een kalf qua inzicht overeenkomt met derdekalfs-koeien, daar zit de meerwaarde van genomic testen.’ – Kees van den Berg, Beverst.

Wouwse Plantage

‘Dankzij de merkertest en Better Life Efficiëntie benutten we enkel nog de allerbeste dieren voor de volgende generatie.’ – Mts. Brosens, Wouwse Plantage

 

IMG-20160719-WA0024

‘We kunnen ons geen missers veroorloven.’ – Edwin van Blokland

 

Better Life bewijst zich in de praktijk

Eerder berichtten we ook al over de praktijkwaarde van de Better Life-getallen. De resultaten uit het onderzoek laten zien dat er grote verschillen zijn tussen de 25 procent hoogste dieren en de 25 procent laagste. Interessante kost waarmee u nog effectiever vooruitgang kunt boeken in de fokkerij.

We zijn erg blij met de vruchtbare samenwerking met onze klanten. Merci!

Het Better Life-effect
Bekijk de resultaten van de Better Life-getallen (pdf)