Laat u zich inspireren op onze mrij-dag?

categorie Algemeen, Coöperatie
27
feb
2015
0
Reacties

Met de verdwijning van het melkquotum leven we in een uitdagende periode. Wat er ook gaat gebeuren, de veestapel is de basis van de prestaties en bepaalt samen met het management het uiteindelijke bedrijfsrendement. Maar hoe stuurt u uw veestapel nu optimaal naar het gewenste resultaat?

Samen met MRIJ-Oost en MRIJ-Studievereniging Zuid heeft CRV twee gevarieerde bijeenkomsten georganiseerd. Hierin vertellen we u graag meer over praktische en concrete oplossingen om uw bedrijfsrendement te verhogen. Natuurlijk wordt u ook bijgepraat over het mrij-fokprogramma en ziet u diverse mrij-stieren.

Regio Zuid
Datum: vrijdag 13 maart 2015
Locatie: Majorca Bar, Poeldonk 17 in Den Dungen

Het programma begint om 11.00 u en eindigt om 15.30 u. Een lunch is inbegrepen. Na enkele presentaties leiden wij u graag rond op het bedrijf van de familie Spierings-van de Sanden in Den Dungen, waar ook de mrij-koe van het jaar 2014, Marijke 48, wordt gehuldigd.

Belangstelling?
Neem contact op met Gerard van der Weijst (medewerker CRV Verenigingszaken regio Zuid-West). Telefoon: 06-22 49 18 35. E-mail: gerard.van.der.weijst@crv4all.com

Mrij
Regio Oost
Datum: vrijdag 20 maart 2015
Locatie: Erve Kots, Eimersweg 4 in Lievelde

Het programma begint om 10.30 u en eindigt om 15.30 u. Lunch is inbegrepen. Na de presentaties nemen wij u graag mee naar het bedrijf van de familie Berendsen in Groenlo waar 8 tot 10 actuele mrij-dochters worden getoond en toegelicht.

Belangstelling?
Neem contact op met Jan Hendriks (medewerker CRV Verenigingszaken regio Oost). Telefoon: 06-22 49 18 31. E-mail: jan.hendriks@crv4all.com

Wij zien uit naar uw komst en heten u van harte welkom op deze mrij-dagen!

> Meer over mrij bij CRV

> Ons actuele aanbod mrij-stieren