Maak optimaal gebruik van onze kortingen

categorie Algemeen, Efficiëntie
7
apr
2021
2
Reacties
kortingen

Een optimaal gebruik van de kortingsregelingen kan u al gauw een behoorlijke besparing opleveren. Door een combinatie van uw hoofdras met extra aankopen van bwb-gebruikskruisingen daalt uw gemiddelde dosisprijs aanzienlijk.

De actuele spermaprijzen (exclusief btw) gelden vanaf 9 april 2021 tot en met 12 augustus 2021. Deze prijzen kunnen te allen tijde aangepast worden en levering is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor de meest actuele prijzen en status van beschikbaarheid kunt u onze webshop raadplegen. De genoemde prijzen betreffen brutoprijzen. Hieronder vindt u een toelichting op de kortingen die CRV biedt.

 

Kwantumkorting bij inseminatie

Dit is een kwartaalkorting over de doses conventioneel sperma die in dat kwartaal in combinatie met een inseminatie zijn afgenomen.

Voor SiryX geldt geen kwantumkorting, wel telt het aantal doses SiryX in combinatie met inseminatie mee voor de bepaling van het kortingspercentage op het conventionele sperma.

 

 

 

 

 

Transactiekorting bij bestelling

De transactiekorting geldt alleen voor het bestelde conventionele sperma. Wel telt in de bestelling het aantal doses SiryX-rietjes mee voor de bepaling van het kortingspercentage op het conventionele sperma. Bestelde doses die op de wachtlijst komen, tellen automatisch mee bij de kortingen. Doses die gereserveerd worden, vallen per reservering onder de transactiekorting.

 

Kortingen bij automatische betaling

Automatische incasso van uw factuur levert u een korting op van 1 procent (op de factuur).

 

Internetbestelkorting

Wanneer u de bestelling van sperma zelf invoert via internet, ontvangt u een korting van € 5,– per bestelling (minimale ordergrootte 10 doses sperma).

2 reacties

  1. 10 april 2021 (Wim Lenselink) Schreef:

    Dus, hoe groter de bedrijven hoe hoger de korting!

    Bij wws krijg je bij 40 doses al 20% korting , bij crv 10%

    • 12 april 2021 (CRV) Schreef:

      Beste Wim, het klopt inderdaad dat hoe meer je afneemt, hoe groter de korting wordt.