Onze startpagina is vernieuwd

categorie Algemeen
1
mrt
2019
0
Reacties

Welkom op onze vernieuwde startpagina! Op onze nieuwe startpagina vindt u gemakkelijker uw weg, deze is overzichtelijker geworden. Het menu aan de bovenzijde blijft ongewijzigd, dat blijft u gebruiken zoals u gewend was.

CRV maakt zich sterk om u te helpen tot een zo gezond en efficiënt mogelijke veestapel te komen. Die thema’s Gezondheid en Efficiëntie vindt u nu gemakkelijk terug via de beginpagina. Klikt u daar verder, dan leest u alles over onze Better Life fokkerijgetallen voor gezondheid en efficiëntie, waarmee u snel de beste stieren selecteert. Of lees bijvoorbeeld meer over Fokken op Maat, Ovalert of nog heel veel meer handige producten. U kiest zelf voor de producten die u het best ondersteunen om tot de veestapel te komen die het best past bij uw bedrijf.

Zoek stier
De functie ‘Zoek Stier’ is makkelijker te vinden op onze site. Vanaf nu staat deze rechtsboven op de startpagina. Scrolt u naar beneden, dan blijft de stierzoekfunctie zichtbaar in een blauw tabje aan de zijkant. Zo vindt u nog sneller de CRV-stier die u zoekt. Ook klikt u van hieruit snel door naar onze webshop, om uw favoriete CRV-stier te bestellen.

Webshop aangepast
Bestelt u geregeld in onze webshop? Dan zult u zien dat de kolommen met de Fokkerijgetallen Better Life Gezondheid en Better Life Efficiëntie zijn verplaatst. Zo is de indeling in lijn met de indeling die u kent uit de brochure met ons stierenaanbod. Nieuw is ook dat u nu gemakkelijk stieren kunt selecteren die ‘dikke melk’ geven. Onder ‘Fokthema’ aan de linker zijkant vindt u de selectie ‘dikke melk’ waarmee u gemakkelijk stieren selecteert die hoge gehalten vererven.

Nog vragen?
Heeft u een vraag voor onze klantenservice: neem gemakkelijk contact met hen op via de contactgegevens bovenaan de startpagina. Op alle andere pagina’s vindt u rechtsonder een blokje om gemakkelijk met onze klantenservice of uw eigen veestapeladviseur in contact te komen.

Veel kijk en leesplezier!