Nog enkele plaatsen voor CRV-Boerindag

categorie Algemeen
31
okt
2017
0
Reacties
CRV-Boerindag

De CRV-Boerindag is een dag speciaal voor boerinnen. Het is een leerzame, gezellige dag met inspirerende sprekers, een keuze uit interessante workshops, een lichte lunch en u sluit de dag af met een boerenbuffet. En natuurlijk ontmoet u collega-boerinnen! Deze dag is gratis voor leden en/of klanten van CRV. 

Voor de CRV-Boerindag in regio Oost is dit jaar gekozen voor Zaal Verploegen in Wijchen, op dinsdag 7 november. De aanmeldingen voor deze dag stromen binnen. Enkele workshops zijn al vol, voor de overige workshops zijn nog een paar plekken vrij. Wilt u aanwezig zijn bij dit leuke evenement? Schrijf u dan nu in! Deelname is gratis voor leden en/of klanten van CRV, maar aanmelden is verplicht.
Dit jaar is de CRV-Boerindag ook in Vlaanderen, in Laakdal. Natuurlijk zijn Nederlandse boerinnen daar ook welkom. Volgend jaar is de CRV-Boerindag weer in de regio’s Noord en Zuid-West.

 

Programma CRV-Boerindag

De CRV-Boerindag begint om 12.00 uur en het programma loopt door tot 19.00 uur. Dit betekent dat u thuis eerst wellicht een aantal zaken moet regelen, maar als dat eenmaal is gebeurd, is deze dag echt voor u! Op de Boerinmarkt ontmoet u o.a. adverteerders uit ons blad en allerlei leuke spullen (denk aan uw portemonnee!). Daarnaast bevat het programma inspiratie-workshops en de talkshow FEMtalk. En als kers op de taart eindigen we de CRV-Boerindag met een heerlijk boerenbuffet en een lekker toetje.

Lees hier de onderwerpen van de workshops in Nederland.
Lees hier de onderwerpen van de workshops in Vlaanderen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *