Met de veestapel het voorjaar in: nieuw stierenaanbod

23
apr
2015
0
Reacties

Het nieuwe CRV-stierenaanbod staat online. Een uitgebreid en compleet aanbod waarbij we voor u een perfect passende veestapel beogen.

Bekijk het stierenaanbod

 

 

 

Levensduur, gezondheid en een efficiënte productie worden steeds belangrijker
“Dit voorjaar brengt veel nieuwe ontwikkelingen met zich mee. Zo is het quotum verleden tijd en dat heeft gevolgen voor uw bedrijfsvoering. Levensduur, gezondheid en een efficiënte productie worden steeds belangrijker bij het managen van uw veestapel. De aandacht voor de individuele koe wordt minder en het belang van fokkerij en een goed reproductieplan wordt juist groter.

CRV begeleidt u graag bij het uitzetten en uitvoeren van uw strategie. Daarbij spelen we in op actuele en toekomstige ontwikkelingen. In de brochure vindt u ons aanbod voor de komende periode overzichtelijk gerangschikt. Ook besteden we aandacht aan de 5-jaarlijkse basisaanpassing van de fokwaarden.

Gezonde en efficiënte koeien zijn goed voor uw inkomen, dat weet u. Met de Better Life-kengetallen wordt het fokken van dit soort koeien gemakkelijker. Daarnaast schenken we aandacht aan ‘Fokken Met Gesloten Beurs’. Met deze fokkerijstrategie verhoogt u de waarde van uw kalveren en bespaart u zelfs kosten. In tijden van lage kalverprijzen is dit zeker de moeite waard.

Kortom, CRV biedt u passende oplossingen voor een optimale veestapel. Want, de veestapel maakt het verschil.”

 

Tonnie-Stierenaanbod
Tonnie Vissers,
adviseur veestapelmanagement