Dochtergroep van veelzijdige Delta Solero op HHH-show

categorie Algemeen, Stierennieuws
14
nov
2019
0
Reacties
Solerodochter Trien 573 van mts. Laan uit Woerden dochtergroep
Solerodochter Trien 573 van mts. Laan uit Woerden

Tijdens de HHH-show toont CRV voor het eerst een dochtergroep van de populaire stier Delta Solero. Solero scoort +8% voor Better Life Gezondheid en +16% voor Better Life Efficiëntie. Daarbij is hij met 286 NVI één van de hoogste beschikbare dochtergeteste stieren van dit moment. Delta Solero is vooral populair vanwege zijn veelzijdigheid.

De groep dochters zal bestaan uit derde-, vierde- en zelfs vijfdekalfsdieren. Deze laatrijpe dochters zijn niet te groot, hebben een goede productie met beste gehalten en kunnen deze goede productie makkelijk aan op goede en gezonde klauwen. Op basis van Solero’s scores voor Better Life Gezondheid en Better Life Efficiëntie is dit ook te verwachten.

 

HHH-show

De HHH-show vindt plaats op 6 en 7 december in de IJsselhallen te Zwolle. De show start op vrijdag met de onderdelen Clipping, Showmanship en exterieur voor de Young Breeders. Op zaterdag vindt de zwart- en roodbonte holsteinkeuring plaats. CRV is de hele show aanwezig met een stand, waar ook de dochtergroep van Solero te bewonderen is. Op zaterdagmiddag komen deze Solerodochters in de ring tijdens de dochtergroepenpresentatie.