HHH-show

Regio: Overijssel categorie Beurs
9
dec
2016
-
10 Dec 2016

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 december vindt de De Holland Holstein sHow (HHH) plaats in de IJsselhallen in Zwolle. CRV is hier met een stand aanwezig.

Op het programma staan de volgende onderwerpen:

fokken-op-maat_haar2Aan welke staart hangt u 1500 euro?
Stel, u heeft ruimte om 2/3 van de kalveren op uw bedrijf op te fokken. Welke kalveren kiest u? En op basis waarvan? Kiest u op basis van het fenotype (uiterlijk) van het kalf of maakt u gebruik van de meeste betrouwbare informatie? Die meest betrouwbare informatie komt van een merkertest. Net zo betrouwbaar als de informatie van een derdekalfs koe. Met de juiste informatie levert de juiste keuze u al snel een kostenbesparing op van € 1.500,- per kalf. Met Fokken op Maat biedt CRV vanaf dit najaar een overzichtelijk programma om optimaal gebruik te maken van deze merkertesten op uw bedrijf.

Actie: win 3 merkertesten!
Kom langs in onze stand en maak kans op het winnen van 3 merkertesten. 

 

De praktijkwaarde van Better Life kengetallen
In 2013 introduceerde CRV twee nieuwe fokwaarden om eenvoudig te kunnen fokken op efficiëntie en gezondheid; Better Life Gezondheid en Better Life Efficiëntie. Drie jaar na dato bewijst een praktijkanalyse op 61.000 dieren de praktijkwaarde van deze kengetallen. De dieren met een betere fokwaarde voor Better Life Efficiëntie hebben simpelweg een hogere levensproductie terwijl de dieren met een betere Better Life Gezondheid fokwaarde het aantoonbaar beter doen op gezondheidskenmerken. Fokwaarden om rekening mee te houden dus. In deze presentatie laten we zien wat dit u kan opleveren.

 

Meer informatie is te vinden op hollandholsteinshow.nl