Extra studiedag Dairy Campus 8 februari

Regio: Friesland categorie Themavakdag
8
feb
2017
Dairy Campus Leeuwarden
Dairy Campus, hét nationale en internationale centrum voor onderzoek, innovatie, educatie en training op het gebied van de melkveehouderij

Op 8 februari 2017 organiseert CRV een extra studiedag voor Fok- en Veeteeltstudieclubs. Dit vanwege de enorme hoeveelheid aanmeldingen voor eerdere studiedagen.

CRV, Wageningen University and Research en Dairy Campus onderzoeken gezamenlijk de effecten van fokkerij op de gezondheid en efficiëntie van de veestapel. Graag bieden we u de gelegenheid om een kijkje achter de schermen van dit onderzoek te nemen. We praten u bij over het fokkerijonderzoek en de resultaten die u kunt behalen met de Better Life-fokkerijgetallen van CRV. Gastspreker Roel Veerkamp of Yvette de Haas (Wageningen UR Livestock Research) vertelt u meer over het fokkerijonderzoek op Dairy Campus. Ook leiden we u rond over Dairy Campus en kunt u met eigen ogen het praktijkonderzoek bekijken. De veestapel maakt immers het verschil en fokkerij is de basis voor het succes van uw veestapel. Het programma biedt alle ingrediënten voor een leerzame én gezellige middag.

Sprekers:

Yvette de Haas Roel veerkamp
Yvette de Haas Roel Veerkamp

 

Tijd: 12.00 – 16.00 uur

Locatie: Dairy Campus, Boksumerdijk 11, Leeuwarden

Data: 8 februari 2017